Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:18 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 11:14

Ένωση Αγρινίου: Άμεση πρόσληψη Μηχανικού, ως τεχνικού ασφαλείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Α. Σ. Ένωση Αγρινίου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην άμεση πρόσληψη για μόνιμη και πλήρη απασχόληση ενός Μηχανολόγου Μηχανικού ή Τεχνολόγου Μηχανικού, για τη θέση του Τεχνικού Ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραίτητα να έχουν το δικαίωμα υπογραφής ως υπεύθυνοι τεχνικοί ασφαλείας, 4ετή προϋπηρεσία, άδεια οδήγησης και καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αγγλικής γλώσσας.

Βασικό αντικείμενο της προσφερόμενης θέσης εργασίας είναι η οργάνωση, ο προγραμματισμός, ο συντονισμός και ο έλεγχος όλων των λειτουργιών σύμφωνα με τις αρχές του Συστήματος Διαχείρισης που εφαρμόζει η Ένωση Αγρινίου, βάσει του προτύπου ISO 45001:2018, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία της σχετικά με την Υγεία και Ασφάλεια.

Αποστολή Βιογραφικών:

→Με fax στο 2641.0.32266

→Με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

→Απ’ ευθείας στη γραμματεία του Α.Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο, καθημερινά, από 9:00 έως 14:00.

Διαβάστηκε 461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία