Τετάρτη, 12η Ιουνίου 2024  7:06 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 01:19

Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός έκοψε την βασιλόπιτα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου και στα Δ.ΙΕΚ και ΣΔΕ Μεσολογγίου (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 3ης Φεβρουαρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός για να ευλογήσει την Βασιλόπιττα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Γερασίμου Μαλούση.

Κατά τον χαιρετισμό του προς τους Δικαστικούς, τους Άρχοντες, τους Υπαλλήλους των Δικαστηρίων και όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και υπομονή.

Αναφέρθηκε στον ρόλο των δικαστικών υπαλλήλων, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα νευραλγικός, καθώς σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές και τους δικηγόρους συντελούν στην εύρυθμη λειτουργία του Δικαστικού Μεγάρου και ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την πρόσκληση να παραστεί στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Το απόγευμα ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός ευλόγησε την βασιλόπιττα του Δημοσίου ΙΕΚ Μεσολογγίου και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Μεσολογγίου παρουσία του Δημάρχου Ι. Π. Μεσολογγίου, Βουλευτών, Πολιτευτών, των Διευθυντών των δύο Σχολών, του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών.

Κατά την σύντομη προσφώνησή μίλησε για τον όρο «στοχευμένη εκπαίδευση», τονίζοντας ότι η εκπαίδευση που παρέχουν οι δύο αυτές Σχολές στοχεύει στην επαγγελματική κατάρτιση, αλλά και στην επαγγελματική αποκατάσταση και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Συνεχάρη τους Διευθυντές και τους Καθηγητές και όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δύο αυτών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων κάνοντας το αγαθό της μάθησης να μην είναι ζητούμενο, αλλά να είναι δεδομένο για όλους τους ανθρώπους.

Διαβάστηκε 287 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023 01:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.