Σάββατο, 30η Σεπτεμβρίου 2023  8:39 μμ
 
wm small

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ WIDE BIG

 

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 19:41

Χαλαρά μπράτσα τέλος: Οκτώ εύκολες ασκήσεις για να τα εξαφανίσεις με μόλις πέντε λεπτά τη μέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα γραμμωμένα χέρια φαίνονται ελκυστικά. Ωστόσο, συχνά δεν καταβάλλουμε καμία προσπάθεια να τα τονώσουμε. Ο λόγος: είμαστε υπερβολικά απασχολημένοι και δεν έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας παρουσιάζουμε 8 ασκήσεις που συνολικά διαρκούν μόλις 5 λεπτά, με ένα λεπτό ανάπαυσης και δεν απαιτούν κανέναν εξοπλισμό. Οπότε δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Ας αρχίσουμε.

1. Κύκλοι

Θέση εκκίνησης: Σταθείτε όρθιοι και τεντώστε τα χέρια σας προς τα έξω. Τα χέρια πρέπει να είναι ευθεία και παράλληλα με το δάπεδο.

Βήματα:

Περιστρέψτε αργά τα χέρια σας σε κύκλους, διατηρώντας τα τεντωμένα στο πλάι και ευθύγραμμα.
Περιστρέψτε τα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση της επιλογής σας.
Για πόση ώρα: Συνεχίστε να τα περιστρέφετε για 30 δευτερόλεπτα.

2. Προέκταση χεριών

Θέση εκκίνησης: Σταθείτε όρθιοι με τα χέρια σας τεντωμένα στο πλάι.

Βήματα:

Μην κουνάτε τα χέρια σας. Φανταστείτε ότι γλιστράτε στον αέρα με τεντωμένα τα φτερά σας.
Για πόση ώρα: Κάντε αυτή την άσκηση για 30 δευτερόλεπτα.

3. Βυθίσεις τρικέφαλου

Αρχική θέση: Καθίστε με την πλάτη σας όρθια και τα πόδια ενωμένα και τεντωμένα ευθεία μπροστά σας. Η διατήρηση της πλάτης σας σε ευθεία μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά μην ανησυχείτε, αυτή είναι απλώς μια προσωρινή αρχική θέση.

Βήματα:

Βάλτε τα χέρια σας πίσω από την πλάτη σας και γείρετε ελαφρά τη σπονδυλική σας στήλη προς τα πίσω, ώστε να ακουμπάτε στα χέρια σας. Οι αστράγαλοί σας πρέπει να λυγίσουν λίγο σε αυτήν τη θέση. Επίσης, λυγίστε ελαφρώς τα γόνατά σας, ώστε να είναι μακριά από το έδαφος.
Τώρα σηκώστε τον γλουτό σας προς τα επάνω, ισιώνοντας τα χέρια σας και στη συνέχεια κατεβάστε τον με τα χέρια σας, έτσι ώστε ο γλουτός μόλις να αγγίζει το πάτωμα
Για πόση ώρα: Συνεχίστε να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε για 30 δευτερόλεπτα.

4.Κάμψεις

Αρχική θέση: Ξαπλώστε στο πάτωμα με το στήθος σας στο έδαφος και το πίσω μέρος προς τα πάνω. Αυτή η θέση είναι γνωστή ως εμπρόσθια κλίση. Φέρτε τις παλάμες σας στο έδαφος στο πλάι του στήθους σας.

Βήματα:

Σηκώστε το σώμα σας πιέζοντας τις παλάμες σας.
Σηκωθείτε μέχρι τα χέρια σας να είναι σχεδόν ίσια (μην τα ισιώσετε πλήρως). Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είστε σε θέση σανίδας, το σώμα σας πρέπει να βρίσκεται σε ευθεία γραμμή από το κεφάλι σας έως τους αστραγάλους σας.
Επιστρέψτε στην αρχική θέση.
Για πόση ώρα: Συνεχίστε να κινείστε πάνω και κάτω για 30 δευτερόλεπτα.

1 λεπτό ανάπαυσης
Ναι κυρίες μου! Αυτό είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό βήμα.

5. Pushers

Αρχική θέση: Σταθείτε όρθιοι με τα χέρια σας τεντωμένα στο πλάι. Λυγίστε τα χέρια σας στον αγκώνα έτσι ώστε οι παλάμες να πλησιάσουν στο στήθος.

Βήματα:

Φανταστείτε 2 βαριά αντικείμενα να είναι κοντά το ένα δίπλα στο άλλο, περίπου στο ύψος της κοιλιάς σας. Τώρα προσπαθήστε να τα απομακρύνετε πλαγίως, ώστε να απομακρύνονται το ένα από το άλλο.
Φανταστείτε ότι και τα δύο βαριά αντικείμενα εξακολουθούν να επιστρέφουν στην αρχική τους θέση και συνεχίζουν να τα ωθούν ξανά προς τα πλάγια.
Για πόση ώρα: Επαναλάβετε αυτήν την κίνηση για 30 δευτερόλεπτα.

6. Εκτάσεις στήθους

Αρχική θέση: Τοποθετήστε τις παλάμες σας μαζί, όπως προσεύχεστε. Ενώστε τους αγκώνες σας έτσι ώστε να αγγίζουν ο ένας τον άλλον. Σηκώστε τους αγκώνες σας έτσι ώστε να βρίσκονται στο επίπεδο του στήθους σας.

Βήματα:

Μετακινήστε τα χέρια σας πάνω-κάτω.
Για πόση ώρα: 30 δευτερόλεπτα.

7. Ψαλίδι

Θέση εκκίνησης: Σταθείτε όρθιοι με τα πόδια σας ανοιχτά και απλώστε τα χέρια σας στο πλάι, διατηρώντας τα ευθύγραμμα.

Βήματα:

Κρατώντας τα χέρια ευθεία, φέρτε τα μπροστά από το σώμα σας και συνεχίζετε έτσι ώστε να διασχίζουν το ένα το άλλο, σχηματίζοντας σχήμα ψαλιδιού.
Επιστρέψτε στην αρχική θέση.
Για πόση ώρα: Κάντε αυτήν την άσκηση για 30 δευτερόλεπτα.

8. Σούπερμαν

Αρχική θέση: Τοποθετήστε τον εαυτό σας μπρούμυτα και τεντώστε και τα δύο σας χέρια μπροστά σας.

Βήματα:

Σηκώστε τα χέρια και τα πόδια σας προς τα πάνω. Επίσης, σηκώστε το κεφάλι σας μαζί με τα χέρια σας, έτσι ώστε το κεφάλι να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τα χέρια.
Μείνετε σε αυτήν τη θέση για 2 δευτερόλεπτα και επιστρέψτε στην αρχική.
Για πόση ώρα: Κάντε το για 30 δευτερόλεπτα.

Ενημερώστε μας στα σχόλια πόσο ενθουσιασμένοι αισθάνεστε που θα ξεκινήσετε αυτές τις ασκήσεις; Κάντε τις για μόλις 5 λεπτά την ημέρα και θα έχετε γραμμωμένα χέρια σε χρόνο μηδέν. Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας.

pronews.gr

Διαβάστηκε 409 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.