Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:03 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 19:06

ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα απασχόλησης χρηματοδοτούμενα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χρήσιμες πληροφορίες για τα προγράμματα

Ανοιχτά για αιτήσεις είναι νέα προγράμματα της ΔΥΠΑ που απευθύνονται σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα. Χρηματοδοτούνται δε απ’ το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Η αίτηση χρηματοδότηση υποβάλλεται μέσω gov.gr:

https://www.gov.gr/ipiresies/epikheirematike-drasterioteta/apaskholese-prosopikou/summetokhe-epikheireseon-ergodoton-se-programmata-katartises-anergon

Οι επιχειρήσεις που δε μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης με καθεστώς ενίσχυσης de minimis λόγω σώρευσης ή λόγω εξαιρέσιμης δραστηριότητας, δύναται να αιτηθούν στο πρόγραμμα επιλέγοντας καθεστώς ενίσχυσης του Γενικού Απαλλακτικού Κανονισμού (ΓΑΚ). Στο πρόγραμμα Προεργασίας δεν εφαρμόζεται καθεστώς ενίσχυσης.

Για τις σχετικές Δημόσιες Προσκλήσεις και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/programmata-apasholisis-hrimatodotoumena-apo-to-tamio-anakampsis

Σχετικά αρχεία:

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία