Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:14 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 18:12

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ο Τιτορμος Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας η συμμετοχή της αθλήτριας του Νίκης Γιαννιώτη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξήχθη στην Μάλτα στις 25-28 Νοεμβρίου.

Η Αγρινιώτισσα αθλήτρια συμμετείχε, μετά την πρόκριση της από ανώτερο Πρωτάθλημα παγκοσμίου εμβέλειας G2 τον Φεβρουάριο 2022, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τα χρώματα της Εθνικής.

Ο πρώτος της αγώνας ήταν με την πρωταθλήτρια Ουκρανίας, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις η ζυγαριά «έγειρε» προς την ουκρανική πλευρά.

Η Νίκη είναι στις 16 καλύτερες Αθλήτριες της Ευρώπης και οι εμπειρίες από μια τέτοια διοργάνωση είναι μοναδικές και χρήσιμες για το μέλλον.

Η αθλήτρια Νίκη Γιαννιώτη και ο προπονητής της Χρήστος Γιαννιώτης θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι ενίσχυσαν θετικά μέσα από αμέτρητες ευχές και παρακολούθησαν διαδικτυακά την προσπάθεια της.

«Τέλος, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στην Διατροφολόγο μας Ελευθερία Γκέρκη, στον Φυσιοθεραπευτή μας Γεώργιο Βέλλιο, τον ασφαλιστικό γραφείο του κυρίου Κωνσταντίνου Τσακαρδάνου και τον μεγάλο μας χορηγό “ΑΛΟΥΞΑΛ ΚΑΡΑΧΆΛΙΟΣ” για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλο το “ταξίδι” της προετοιμασίας και της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Μάλτα», αναφέρει σε ανακοίνωση ο Α.Σ. Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 264 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.