Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  4:29 πμ
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 19:00

Έτοιμο σε λίγες μέρες εντυπωσιακό γκράφιτι σε πολυκατοικία στο κέντρο του Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία τεράστια και άκρως εντυπωσιακή τοιχογραφία θα κοσμεί το κέντρο του Αγρινίου οσονούπω. Σε λίγες μέρες για την ακρίβεια.

Φιλοτέχνημα των αδερφών Κρέτση, με την υποστήριξη του Δήμου Αγρινίου που έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για την εύρεση του χώρου και την εξασφάλιση των υλικών.

Το τεραστίων διαστάσεων γκράφιτι φιλοτεχνείται σε πολυκατοικία επί της οδού Καζαντζή και τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο.

Η παράσταση που επιλέχθηκε, μεταξύ άλλων προτάσεων, απεικονίζει την ψυχική ανάταση, την ανθρώπινη ψυχή που αποκτά «φτερά», που αναδύεται προς το φως.

Εφάμιλλης ομορφιάς με την παράσταση που φιλοτεχνήθηκε προ διαστήματος στον κινηματογράφο «Ελληνίς», αποτελεί αναμφίβολα μία εξαιρετική αισθητική προσθήκη στο τσιμέντινο τοπίο της πόλης. Και ταιριάζει, ασφαλώς, υπέροχα με τον καθαρό, γαλάζιο ουρανό.

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 367 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.