Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:39 μμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:37

Ανώνυμος διέθεσε 1.000 ευρώ σε μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δόθηκε το χρηματικό βραβείο των 1000 ευρώ σε μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου που πέτυχε την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό τμήμα Πανεπιστημίου με τον μεγαλύτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης.

Εφέτος, το βραβείο δόθηκε στη μαθήτρια Αικατερίνη Σαρδέλη (Α.Π.Θ. Παιδαγωγικό τμήμα και πέρυσι στην μαθήτρια Κασσάρα Αναστασία (Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ελληνικού Πανεπιστημίου). Το έπαθλο αυτό χορηγείται από δωρητή, ο οποίος δεν δημοσιοποιεί το όνομά του.

Η Σχολική κοινότητα του 1ου Λυκείου Αγρινίου δέχεται με συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση το βραβείο, συγχαίρει τις μαθήτριές του και τους εύχεται λαμπρό μέλλον στις σπουδές τους και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Κυρίως συγχαίρει και ευχαριστεί τον ανύνυμο δωρητή, ο οποίος αθόρυβα, ταπεινά, και με ποιότητα Ανθρώπου, επιχαίρει τους μαθητές και διδάσκει με την πράξη του ήθος, αποδίδοντας τιμή στο επάγγελμα του δασκάλου.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 630 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.