Πέμπτη, 3η Οκτωμβρίου 2024  4:27 πμ
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 12:22

Kοσμοσυρροή στην Κόνισκα για την «Γιορτή Τσίπουρου & Κάστανου»(φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Kοσμοσυρροή καταγράφηκε στην ορεινή Κόνισκα του δήμου Θέρμου όπου έλαβε χώρα χθες, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, η καθιερωμένη «Γιορτή Τσίπουρου & Κάστανου» στην πλατεία του χωριού

«Επισκέπτες και ντόπιοι έγιναν μια παρέα , στο όμορφο φθινοπωρινό περιβάλλον του ορεινού χωριού του δήμου Θέρμου , αποδεικνύοντας ότι οι ορεινοί όγκοι έχουν μέλλον , αρκεί να υπάρχει η βούληση για την προβολή τους , την δημιουργία υποδομών και κυρίως ασφαλτόστρωση των οδικών αρτηριών που συνδέουν το δήμο Θέρμου με το Αγρίνιο , την Ναύπακτο , τον Προυσσό και την Ευρυτανία , αλλά και την διακοινοτική ορεινή οδοποιία που θα προσδώσει μια σίγουρη αναπτυξιακή προοπτική», αναφέρει σε σχόλιο του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Η ιστορική Λαογραφική εταιρεία Κόνισκας Δήμου Θέρμου ( ΙΛΕΚ) με τον δραστήριο πρόεδρο Δημήτρη Μπακή και το ΔΣ πραγματοποίησε με επιτυχία τη «Γιορτή Τσίπουρου & Κάστανου» στην πλατεία του χωριού .

Επισκέπτες και ντόπιοι έγιναν μια παρέα , στο όμορφο φθινοπωρινό περιβάλλον του ορεινού χωριού του δήμου Θέρμου , αποδεικνύοντας ότι οι ορεινοί όγκοι έχουν μέλλον , αρκεί να υπάρχει η βούληση για την προβολή τους , την δημιουργία υποδομών και κυρίως ασφαλτόστρωση των οδικών αρτηριών που συνδέουν το δήμο Θέρμου με το Αγρίνιο , την Ναύπακτο , τον Προυσσό και την Ευρυτανία , αλλά και την διακοινοτική ορεινή οδοποιία που θα προσδώσει μια σίγουρη αναπτυξιακή προοπτική .

Φορείς και πολίτες απαιτούμε άμεσα να προχωρήσει η πολιτεία και η περιφέρεια στο οφειλόμενο χρέος της.Η δημοτική αρχή δίνει την μάχη με ταυτότητα απόψεων και έντονη διεκδικητική πρακτική για χρηματοδότηση και δημιουργία των αναγκαίων υποδομών .

Το παράδειγμα της σημερινής κοσμοσυρροής στην ορεινή Κόνισκα , σε συνέχεια της χθεσινής μεγάλης συμμετοχής σε Αργυρό Πηγάδι και Διπλάτανο ,ας γίνει οδοδείκτης μεγαλύτερων διεκδικήσεων και προσπαθειών να αποκτήσουν τα χωριά μας τις βασικές υποδομές !

Συγχαίρουμε τους συντελεστές της εκδηλώσεως που ο Δήμος ΘΕΡΜΟΥ στηρίζει αδιάκοπα !»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.