Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:37 πμ
 
wm small
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 13:29

Χρώματα: Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις για φέτος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα χρώματα έχουν δύναμη! Μας φτιάχνουν την διάθεση και ανάλογα τι χρώμα επιλέγεις, αποκαλύπτεται πολλές φορές σε τι mood είσαι! Τα χρώματα μας ταξιδεύουν και αναδεικνύουν τα φυσικά μας χαρακτηριστικά! Τονίζουν το στιλ μας και ομορφαίνουν τα σύνολα μας!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα χρώματα κυριαρχούν στα look μας, όμως και τον χειμώνα η παλέτα που μας προτείνουν οι σχεδιαστές, έχει πολύ ενδιαφέρον! Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023/24 έχουμε έντονες αποχρώσεις, γήινες, αλλά και ανατρεπτικές παστέλ, που θα μας ανανεώσουν.

Μέσα από τα color trends της σεζόν, βλέπουμε ότι η αυτοπεποίθηση θα επιστρέψει και τα ζωντανά, δυνατά χρώματα αναζωπυρώσουν τη φαντασία μας!

Ας ανακαλύψουμε λοιπόν τα χρώματα που φέτος θα κυριαρχήσουν και θα φορέσουμε ξανά και ξανά!

Λιλά

Stella McCartney

Ονομάστηκε το χρώμα της χρονιάς για το 2023, το λιλά είναι η πιο ηρεμιστική και απαλή απόχρωση του μοβ! Δείχνει υπέροχη σε πλεκτά αλλά και σε αξεσουάρ!Ο Bottega Veneta το απογείωσε σε δερμάτινη φούστα και εμείς το λατρέψατε! Πολλά ακόμη runway σύνολα σε αυτή την απόχρωση είδαμε στα show των: ACNE Studios, YSL, Carolina Herrera και άλλα! Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και σίγουρα είναι ένα χρώμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Αpricot Crush

Chloe

Μια ζεστή, φωτεινή απόχρωση του πορτοκαλί, το Apricot Crush είναι μεγάλη τάση φέτος. Είναι μια ευέλικτη απόχρωση που προβλέπεται να φορεθεί σε πανωφόρια και παντελόνια, ενώ συνδυάζεται άψογα και αναδεικνύει τις γήινες αποχρώσεις, που λατρεύουμε να φοράμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Δείχνει κομψό επίσης σε prints, ενώ το ξεχωρίσαμε στα catwalks των: Chloe, Stouls, Gabriela Hearst και άλλα. Μία απόχρωση που ήρθε για να μείνει.

Μπλε του κοβαλτίου

Carolina Herrera

Η πιο elite απόχρωση του μπλε, που έχουμε συνηθίσει κυρίως σε κοσμήματα και πολύτιμους λίθους, είναι φέτος μεγάλη τάση και στα ρούχα! Δείχνει τέλειο σε φορέματα φούστες κοστούμια αλλά και αξεσουάρ.Το εντοπίσαμε κυρίως στις πασαρέλες των: Christian Siriano, Fendi, Altuzzara και άλλων.

Πράσινο

Ermanno Servino

Το λατρεμένο πράσινο, είναι το χρώμα της φύσης, το σύμβολο των καταπράσινων φύλλων, ένα χρώμα γεμάτο ζωή, ένα πολύ θεραπευτικό χρώμα. Εδώ και μερικές σεζόν βρίσκεται στις κορυφαίες τάσεις χρωμάτων και φέτος κυριαρχεί επίσης. Από δερμάτινα κομμάτια, μέχρι ζεστά μάλλινα ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ, το πράσινο θα γίνει και φέτος αγαπημένο χρώμα για τα φθινοπωρινά σου look.

Ροζ

Alexander McQueen

Το ροζ παραμένει στην πρώτη γραμμή της μόδας, σε όλες του τις αποχρώσεις, από την έντονη φούξια μέχρι την powder εκδοχή του. Το βλέπουμε παντού και συνεχίζει να είναι το αγαπημένο των fashionistas για το street style. To σίγουρο είναι λοιπόν ότι τα ροζ σύνολα, είναι μία μια τάση που ήρθε για να μείνει.

Κόκκινο

Versace

Το δυναμικό κόκκινο, δίνει στα χειμερινά σου σύνολα «φλογερό» ταμπεραμέντο!Κόκκινα φορέματα ή παλτό θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου αυτή την σεζόν, ενώ η Gen Z λατρεύει αυτό το χρώμα σε μπότες και τσάντες. Η Gigi Hadid στην πασαρέλα του Versace είναι αρκετή για να σε πείσει να βάλεις κόκκινο φέτος.

Κίτρινο

Max Mara

To γλυκό κίτρινο που θυμίζει βόλτα στην εξοχή, ήταν επίσης από τις αποχρώσεις που είδαμε στις πασαρέλες! Το χρώμα αυτό έχει την δυνατότητα να δίνει λάμψη, ενώ σίγουρα μας αρέσει περισσότερο σε ρούχα παρά σε αξεσουάρ. Διάλεξε την ζεστή κίτρινη απόχρωση που σου ταιριάζει και φόρεσε το πιο αισιόδοξο χρώμα.

Γαλάζιο

Valentino

Η φινετσάτη αυτή απόχρωση, ήδη έχει κατακλύσει το Instagram, κυρίως σε μπότες και παλτό. Δύσκολο χρώμα, αλλά με μια κομψότητα που αν το τολμήσεις, θα σε αποζημιώσει με τον πιο stylish τρόπο!

Φωτογραφίες – Splash/Ideal Images

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστηκε 562 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.