Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:48 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 12:35

Στο Αιτωλικό ξέρουν από ζίου ζίτσου- αθλητές συμμετείχαν στο Βαλκανικό στη Βοσνία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γεμάτοι εμπειρίες και με πλατιά χαμόγελα επέστρεψαν στο Αιτωλικό οι αθλητές της εθνικής ομάδας ju jitsu που συμμετείχε στο 17ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Βοσνία.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα 16-18 Σεπτεμβρίου στη Μπάνια Λούκα όπου η εθνική κατέκτησε οκτώ μετάλλια (ένα χρυσό, πέντε ασημένια και δύο χάλκινα) και πλέον βάζει πλώρη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου της ΝΔ Λάμπρος Κοντομήτσος συγχαίρει τους τους αθλητές και τον προπονητή τους Σταύρο Βέλλιο.

Στο Αιτωλικό ξέρουν από ζίου ζίτσου- αθλητές συμμετείχαν στο Βαλκανικό στη Βοσνία Στο Αιτωλικό ξέρουν από ζίου ζίτσου- αθλητές συμμετείχαν στο Βαλκανικό στη Βοσνία Στο Αιτωλικό ξέρουν από ζίου ζίτσου- αθλητές συμμετείχαν στο Βαλκανικό στη Βοσνία Στο Αιτωλικό ξέρουν από ζίου ζίτσου- αθλητές συμμετείχαν στο Βαλκανικό στη Βοσνία Στο Αιτωλικό ξέρουν από ζίου ζίτσου- αθλητές συμμετείχαν στο Βαλκανικό στη Βοσνία

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.