Κυριακή, 19η Μαίου 2024  5:22 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 19:07

Εντυπωσιακά χορευτικά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων για τη λήξη των τμημάτων της ΚΕΔΑ (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη 2 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις λήξης των χορευτικών τμημάτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου για τη χρονιά 2015-2016.
Πλήθος χορευτών και χορευτριών όλων των ηλικιών γοήτευσαν και ενθουσίασαν τους θεατές παρουσιάζοντας επί σκηνής μοντέρνους, κλασικούς και παραδοσιακούς χορούς, κλασικό μπαλέτο, ρυθμική, γιόγκα, pilates, αερόμπικ , jazz κ.α, στους οποίους εκπαιδεύονταν για μήνες από τις υπεύθυνες καθηγήτριες χορού. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:30 , στον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς», με παραδοσιακά χορευτικά από τους μαθητές της Β. Κίτσου και συνεχίστηκαν με ρυθμική γυμναστική.

Τη σκυτάλη πήραν οι μαθήτριες του μοντέρνου χορού που απέσπασαν το χειροκρότημα από το κοινό που είχε κατακλίσει τον χώρο του θερινού κινηματογράφου, εντυπωσιάζοντας με τις χορευτικές τους κινήσεις, ενώ και οι μικρότερες χορεύτριες που γέμισαν τη σκηνή του «Ελληνίς» έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

$RFUC4T6

 

pol-keda2

pol-keda3

pol-keda4

pol-keda5

pol-keda6

pol-keda7

pol-keda7

φωτογραφία 1 (2)

φωτογραφία 1 (5)

φωτογραφία 1 (8)

φωτογραφία 1 (11)

φωτογραφία 1

φωτογραφία 2 (2)

φωτογραφία 2 (5)

φωτογραφία 3 (10)

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 2561 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2016 01:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.