Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:55 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 12:49

Μπόκα με κάλυψη, με το φαβορί στη Ρουμανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, η προσοχή μας επικεντρώνεται στη Λατινική Αμερική, όπου η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Ουρακάν, αλλά και στη Ρουμανία, όπου η Άρτζες Πιτέστι φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Κλουζ.

Κανόνες και οδηγίες για το ποκερ

1341. Άρτζες Πιτέστι – Κλουζ (20:30)

Στη Ρουμανία, η Άρτζες Πιτέστι προβληματίζει με τις εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων. Μετράει 0-1-2 στα 3 πιο πρόσφατα και πλέον έχει απολογισμό 4-1-5. Βρίσκεται οριακά στην πρώτη δεκάδα. Κάκιστη η παράδοση στις αναμετρήσεις με την Κλουζ, δεν έχει νίκη εδώ και 17 χρόνια. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από ήττα 1-0από τη Σίβασπορ για το Κόνφερενς Λιγκ. Δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες στο κλαμπ ο τεχνικός Νταν Πετρέσκου, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Η πρωταθλήτρια Κλουζ αν σοβαρευτεί, μπορεί να περάσει από την έδρα της Άρτζες. Το διπλό είναι σε απόδοση 1.70 και μπορεί να μπει στο δελτίο μας.

1345. Μπόκα Τζούνιορς – Ουρακάν (20/9 01:00)

Στην Αργεντινή, η Μπόκα Τζούνιορς μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Ρίβερ Πλέιτ, πέρασε και από την έδρα της Λανούς (με σκορ 1-0). Έφτασε τις 5 επίσημες νίκες, ενώ έχει σερί 7-2-0. Αποδίδει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα θετικά είναι η επιστροφή του κεντρικού αμυντικού Ρόχο. Η Ουρακάν μετράει 2 συνεχόμενα «Χ», πιο πρόσφατο αυτό με την Μπαράκας (1-1). Αξίζει τα εύσημα, καθώς δεν έχει υποστεί την ήττα στα 8 τελευταία παιχνίδια (4-4-0), απολογισμός που την κρατάει ψηλά στη βαθμολογία. Πείθει περισσότερο η γηπεδούχος, ποντάρουμε στον 1 (-0.25 Α.Η.) σε απόδοση 1.77.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 255 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.