Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  6:48 πμ
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 21:00

ΓΟΕΒ Αχελώου: Καθαρισμός της διώρυγας Δ7 προσφορά εταιρείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

15 φορτηγά πλαστικά, καλάμια, σκουπίδια και γενικά φερτά υλικά απομακρύνθηκαν από τη Διώρυγα Δ7 όπως ενημερώνει ο ΓΟΕΒ Αχελώου, ευχαριστώντας παράλληλα ιδιωτική εταιρεία για την εθελοντική προσφορά της.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή του ΓΟΕΒ Αχελώου :

Με την παρούσα επιστολή το ΓΟΕΒ Αχελώου θα ήθελε να ευχαριστήσει, την εταιρία Σ.Ζαφείρης Α.Ε. και του ιδιοκτήτες της ιδιαίτερα, για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην προσπάθεια εξυγίανσης, καθαρισμού και επιδιόρθωσης του αποστραγγιστικού και αρδευτικού αύλακα που διέρχεται στο βορειοανατολικό τμήμα της εταιρίας για απόσταση 250 μέτρων από τις 16/04/2020 – 22/04/2020.

Στο πλαίσιο πρόληψης και έγκαιρης αποκατάστασης βλαβών του αρδευτικού καναλιού (ΔΙΩΡΥΓΑ Δ7) η εταιρία Σ.Ζαφείρης Α.Ε. με ατομικά έξοδα και με την συνδρομή υλικών αλλά και έμψυχου δυναμικού υπό την δική μας καθοδήγηση και εποπτεία προέβη στις ανωτέρω εργασίες, απομακρύνοντας σε αδειοδοτημένο φορέα ανακύκλωσης πάνω από 15 φορτηγά πλαστικά, σακούλες από λιπάσματα, καλάμια σκουπίδια και γενικά φερτά υλικά από το εσωτερικό του αύλακα και αποκαθιστώντας κάθε φθορά στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό τμήμα της ζώνης του αύλακα.

Εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσπάθεια της εταιρίας να ενισχύσει το έργο του οργανισμού τόσο με τεχνικό εξοπλισμό όσο και με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για άλλες επιχειρήσεις καθώς το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας επιχειρήσεις που ενισχύουν οικονομικά τα χωριά μας και αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο αλλά και την περιβαλλοντική τους ανησυχία αποτελεί ιδιαίτερα ελπιδοφόρο μήνυμα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κωνσταντίνος Βήτας

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 271 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News