Κυριακή, 7η Ιουλίου 2024  12:17 πμ
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 21:59

Επιστημονική διημερίδα στο Αγρίνιο για τη «σύγχρονη προσέγγιση συνήθων καρδιολογικών προβλημάτων» (Παρ 14 - Σαβ 15/10/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστημονική διημερίδα με θέμα: «Σύγχρονη προσέγγιση συνήθων καρδιολογικών προβλημάτων» θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, 14-15 Οκτωβρίου 2022

Η Διημερίδα αυτή είναι μια περιφερειακή επιστημονική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τα νοσοκομεία Αγρινίου και Σισμανόγλειο Αθηνών, το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου. Απευθύνεται όχι μόνο στους καρδιολόγους αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Παράλληλα με την πανδημία από τον ιό Covid-19 εξελίσσεται διαχρονικά «πανδημία» που οφείλεται στα καρδιαγγειακά νοσήματα. Η ενημέρωση του κοινού και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των υπηρετούντων την υγεία, συνιστά τον καλύτερο συνδυασμό για την πρόληψή των και θεραπεία.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 326 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 22:07
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News