Πέμπτη, 4η Ιουλίου 2024  12:28 μμ
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 15:43

Θετικό παράδειγμα η επιλογή ενός 29χρονου για τη θέση του αναπληρωτή δημάρχου στο Θέρμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νέοι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα κοινά. Οι νέοι εγκαταλείπουν τα χωριά και τις ορεινές περιοχές. Ο δήμος Θέρμου καταγράφει μεγάλη μείωση πληθυσμού , σύμφωνα με την απογραφή.

Οι τρείς αυτές παραδοχές ήρθαν στο μυαλό όσων βρήκαν ιδιαίτερο συμβολισμό στην επιλογή ενός 29χρονου για το ρόλο του αντιδημάρχου-αναπληρωτή δημάρχου στο Θέρμο.

Ο Σπύρος Κωνσταντάρας λοιπόν επέλεξε τον νεαρό Παναγιώτη Παπασημάκη και του ανέθεσε αρμοδιότητες Παιδείας και Αθλητισμού, νεολαίας και άθλησης καθώς και άλλα αντικείμενα.

Η επιλογή του δημάρχου Θέρμου σχολιάστηκε θετικά και μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους δημάρχους όσον αφορά στην αξιοποίηση νέων ανθρώπων. Μακάρι βέβαια να αποτελέσει και παράδειγμα για μεγαλύτερη συμμετοχή των νέων στην αυτοδιοίκηση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News