Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 23:07

Δρόμος Αγρινίου - Καρπενησίου: από τον Χαρίλαο Τρικούπη στους Καϊάφες της Πολιτικής.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σε μήκος 30 χιλιομέτρων υπάρχουν 57 σημεία με Εικονίσματα. Το κάθε ένα από αυτά δείχνει το μέγεθος της κρατικής αδιαφορίας προς τους κατοίκους αυτών των περιοχών, εδώ και έναν.. αιώνα.   
 
Μάλιστα, γιατί ο δρόμος αυτός ξεκίνησε επί Χαρίλαου Τρικούπη και τελείωσε την δεκαετία του 1920. Από τότε; Τίποτα! Μόνο οι νεκροί στην παραμελημένη άσφαλτο, η ταλαιπωρία των χωριών της περιοχής και τα κούφια λόγια των Βουλευτών του νομού που θυμούνται το θέμα πάντα, παραμονές εκλογών και το ξεχνούν την επομένη αυτών.   
 
Αναρωτιούνται μετά γιατί μειώνεται ο πληθυσμός της Αιτωλοακαρνανίας και οι νέοι ξενιτεύονται στις μεγάλες πόλεις και στο εξωτερικό. Εδώ ούτε τον Αστακό δεν έχουν καταφέρει να συνδέσουν με την Ιόνια Οδό, με τοπικούς δρόμους θα ασχολούμαστε τώρα; Αλλά μην το ξεχνάμε, ασχολούνται προεκλογικά, μοιράζουν υποσχέσεις και παρουσιάζουν μακέτες, απλά μετά τις εκλογές μένουν μόνο τα λόγια. Ε λοιπόν, ας τους στείλουμε και εμείς οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας ένα μετεκλογικό μήνυμα, βοηθώντας τους να πάνε σπίτια τους.
Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το Εθνικό Κόμμα Έλληνες.
Διαβάστηκε 4384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.