Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:06 πμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 20:48

Η Αναστασία από την Αμφιλοχία συνδυάζει το μόντελινγκ με τον ανθρωπισμό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Αναστασία γεννήθηκε στο Αμβούργο, η μητέρα της είναι από την Πολωνία και ο πατέρας της κατάγεται από Μπαμπίνη Ξηρομέρου, αλλά όλα της τα καλοκαίρια τα περνάει από μωρό στην Αμφιλοχία. Η ίδια σπουδάζει Κοινωνική Λειτουργός αλλά ασχολείται και με το μόντελινγκ. Συγκεκριμένα ασχολείται με αυτό από δεκαέξι χρονών κάνοντας κάποιες εμφανίσεις στο MTV. Τον περασμένο Φεβρουάριο συμμετείχε σε καλλιστεία στην Γερμανία όπου απέσπασε τον τίτλο της μις Αμβούργο 2020 (τίτλος αυθεντικής γυναίκας) και την τρίτη θέση στον τίτλο της miss Germany. Συναντηθήκαμε μαζί της στην Αμφιλοχία στον φιλόξενο χώρο του AMVRAKIA HOTEL και μιλήσαμε για τους αναγνώστες του AgrinioBestOf.gr

misel 00

misel 01

misel 05

Η αρχική δήλωσή της στην Χρύσα Σπαή ήταν : «Είμαι χαρούμενη που κατάγομαι από Ελλάδα και από το Ξηρόμερο. Όταν έρχομαι εδώ για διακοπές αισθάνομαι ελευθερία και ευτυχία, αφού οι άνθρωποι εδώ είναι ανοικτόκαρδοι και τους νοιώθω όλους σαν οικογένεια. Ξέρουν να μιλάνε στους άλλους και να τους κερδίζουν».

Από φαγητά τι σου αρέσει εδώ;

Μου αρέσει πολύ το παστίτσιο και το κοκκινιστό αλλά και τα γιουβαρλάκια όπως τα φτιάχνει η γιαγιά μου.

Όσον αφορά το μόντελινγκ, πόσο δύσκολο είναι να πειθαρχείς στο αντικείμενο αυτό;

Είναι αρκετά δύσκολο καθότι υπάρχουν κανόνες και όρια που πρέπει να τηρείς όσον αφορά την σωματική εμφάνιση, εκτός φυσικά από τον ανταγωνισμό που είναι πολύ μεγάλος.

Ο λαμπερός χώρος της πασαρέλας και γενικότερα της προβολής και της διαφήμισης είναι δύσκολος και γιατί;

Το σόου μπίζνες είναι δύσκολο γιατί πρέπει να προσέχεις τι λες μπροστά στην κάμερα και πρέπει πάντα να δείχνεις τον καλό σου εαυτό. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πάντα πρέπει να δίνεις το 100+ %.

misel 06

Πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου και γιατί;

Ναι βέβαια, αφού όλοι οι άνθρωποι έχουμε όνειρα και όλοι πρέπει να προσπαθούμε να τα πραγματοποιήσουμε. Αλλιώς δεν αξίζει η ζωή.

Ποιός σε βοηθάει σε ότι κάνεις;

Σίγουρα η μητέρα μου. Η Σάντρα Μασαλίς είναι δίπλα μου πάντα και με βοηθάει σε όλα τα πράγματα που κάνω.

misel 24

Πoια θαυμάζεις από ξένα μοντέλα;

Από πλευρά ομορφιάς την Τζίτζι Χαντίντ.

Για τα νέα κορίτσια που σκέφτονται να ασχοληθούν με το μόντελινγκ τι θα έλεγες;

Θα τους έλεγα If you dream it, you can do it. Για όλους υπάρχει μια θέση στον ήλιο. Ας δοκιμάσουν αυτό που ονειρεύονται και όπου τις βγάλει.

misel 09

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να κάνεις κάτι εδώ στην Ελλάδα θα έκανες;

Ναι βέβαια αφού μου αρέσει πάρα πολύ και εδώ.

Πως συνδυάζονται οι Ανθρωπιστικές Σπουδές και η δουλειά της Κοινωνικής Λειτουργού με το Μόντελινγκ;

Θέλω να βοηθάω τους ανθρώπους. Είναι κάτι που μου αρέσει. Εχω και εγώ μια θεία με σύνδρομο Down. Δεν είναι πολλοί αυτοί που ασχολούνται με κάτι αντίστοιχο καθότι δεν είναι επικερδές σαν αντικείμενο, αλλά εμένα δεν με νοιάζει πολύ αυτό. Το κάνω επειδή μου αρέσει και θέλω να δώσω οποιαδήποτε βοήθεια και χαρά στους συνανθρώπους μου.

misel 29

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο έργο που αναδεικνύει το κοινωνικό σου πρόσωπο;

Ναι. Βοηθώ έναν άνθρωπο εδώ και τέσσερα χρόνια που πάσχει από αυτισμό. Είναι γύρω στα 60. Του αρέσει να πηγαίνει στο Αεροδρόμιο και να μετράει τα αεροπλάνα. Μετά να μου λέει πόσα μέτρησε. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι κρατάει τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο και δεν θέλει να ακούει και να βλέπει κάποιον. Αν κάτσεις δίπλα του αυτός θα πάει 20 μέτρα μακριά. Δεν θέλει να βρίσκεται με κόσμο. Εγώ κατάφερα να είμαι αυτή που μπορεί να κάτσει δίπλα του. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ που έχω καταφέρει να βοηθήσω να ξεπεράσει την δυσκολία του. Γενικά οι περισσότεροι κανονικοί άνθρωποι δυσκολεύονται με τους αυτιστικούς και δεν θέλουν να κάθονται δίπλα τους. Για μένα όμως και αυτός είναι ένας κανονικός άνθρωπος.
Επίσης έχω μαζέψει λεφτά για τα παιδιά που είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου με σκοπό να πραγματοποιήσουν την τελευταία τους επιθυμία.
Εκτός από το μόντελινγκ αυτό που θέλω πραγματικά, είναι να βοηθάω τους ανθρώπους που δεν είναι καλά. Αυτός είναι ο σημαντικός σκοπός της ζωής μου, ο ανθρωπισμός.

misel 32


Το μήνυμα σου στους αναγνώστες μας;

Βάλετε το μαγιό σας και πηγαίνετε για μπάνιο και κοιτάξτε να περάσετε καλά. Για αυτό είναι το καλοκαίρι. Υγεία σε όλους και να βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη.

misel 33

Υ.Γ.: Στην παρέα μας βρισκόταν και ο Γιάννης Αντωνόπουλος, o οποίος παλιότερα, είχε την οργάνωση των καλλιστείων Δυτικής Ελλάδος. Ίσως σε κάποια μελλοντική διοργάνωση να δούμε και την Αναστασία να ομορφαίνει με την παρουσία της τα καλλιστεία!

Social Media

Facebook: Anastasia Masalis

Instagram: AnastasiaMasalis

misel 20

misel 13

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 3412 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 21:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033