Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  7:54 πμ
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 19:26

Ξεκινά η μονάδα εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε λίγες εβδομάδες θα ανοίξει τις πύλες της η Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπως ενημερώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχαήλ Σερασκέρης με ανάρτησή του στο facebook. 

Συγκεκριμένα ο κ. Σερασκέρης γράφει:  

“Σκοπός της η διαρκής παρακολούθηση ασθενών αυξημένου κινδύνου, η εκτέλεση με ασφάλεια μικρών επεμβατικών καρδιολογικών πράξεων, η τοποθέτηση βηματοδοτών, η διενέργεια ιατρικών μετρήσεων ακριβείας.

Παράλληλα, αποδέχθηκαν τους διορισμούς τους σε μόνιμη θέση του ΕΣΥ 3 νέοι Καρδιολόγοι οι οποίοι θα πλαισιώσουν την Καρδιολογική μας ομάδα, θωρακίζοντας περισσότερο το σύστημα υγείας στο Νομό.

Οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας θα μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες υπηρεσίες υγείας στον τόπο τους, με αυξημένη ασφάλεια και μειωμένο χρόνο απόκρισης, ενώ παράλληλα θα αποσυμφορήσουμε τα Νοσοκομεία των γειτονικών νομών”.

Ξεκινά η μονάδα εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Αγρινίου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 284 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News