Δευτέρα, 24η Ιουνίου 2024  12:06 μμ
 
wm small
Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 13:46

Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου για τη μετακίνηση γιατρών στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη μετακίνηση γιατρών στη νοσηλευτική μονάδα του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση

“Τον τελευταίο καιρό εκτός απο τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες Ιατρικού Προσωπικού (Αναισθησιολογου-Χειρουργου) με αποτέλεσμα την δυσλειτουργια του Νοσοκομείου μας ήρθε και το καινούργιο μέτρο του ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ απο την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρίνιου .Την Παρασκευη το βράδυ ήρθε έγγραφο στην μετακινουμενη απο το Αγρίνιο και μοναδική Αναισθησιολογο που έχουμε να εφημερεύσει το Σάββατο και ενώ είχε εφημερία και την Κυριακή και αφού προηγουμένως είχε εφημερεύσει την Τετάρτη προγραμματισμενα και την Πέμπτη με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.

Το Σάββατο ήρθε έγγραφο με ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ για τον Χειρουργό που ήδη εφημέρευε στο Νοσοκομείο μας να πάει να Εφημερεύσει στο Αγρίνιο αφήνοντας τους ασθενείς στην Χειρουργική κλινική ακαλυπτους.Την Κυριακή με το ίδιο έγγραφο στέλνει τον Χειρουργό στο Αγρίνιο για Εφημερία.Βαση όλων των παραπάνω γεγονότων που διαδραματιστικαν στο Νοσοκομείο μας καταλαβαίνουμε όλοι ποιός εναι ο σκοπός της Διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου και τι προσπαθεί να κάνει.

Θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο Μεσολογγίου και αφού δεν μπορουν με την τακτική της υποστελεχωσης προχωρούν στο επόμενο στάδιο της εξουθένωσης του προσωπικού με τα ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ.

Να γνωρίζουν όμως πως δεν θα τους περάσει. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Αντέχει και θα είναι εκεί για να υπερασπιστεί και την λειτουργία του Νοσοκομείου και την σωστή αντιμετώπιση των ασθενών του”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 306 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News