Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  7:29 μμ
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 17:27

Προσφορά κατασκευής διαφημιστικών μπάνερ από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις – μέλη του να διαφημιστούν περιμετρικά του χώρου όπου θα γίνουν οι καλοκαιρινές συναυλίες που διοργανώνει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στο λιμάνι της πόλης, έναντι της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου.

Τα διαφημιστικά μπάνερ (μουσαμάς διάτρητος mesh με ράψιμο πάνω-κάτω και ιμάντα για αντοχή στις καιρικές συνθήκες) προσφέρονται στις εξής διαστάσεις:

  • 1,65 μ. επί 3 μ. (κόστος 100 ευρώ)
  • 1,65 μ. επί 6 μ. (κόστος 155 ευρώ)
  • 1,65 μ. επί 9 μ. (κόστος 200 ευρώ)

Τα μπάνερ πρόκειται να αναρτηθούν έξωθεν της περίφραξης του συναυλιακού χώρου και να παραμείνουν εκεί από τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στις 31 Ιουλίου ως και τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στις 27 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 6972991100.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ                   ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 352 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News