Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 18:21

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο και όχι μόνο (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Ανοιχτές θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων είναι ανοιχτές αυτό το διάστημα στο Αγρίνιο, την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο. Δείτε λίστα με τις διαθέσιμες αγγελίες, αλλά και που θα βρείτε περισσότερες θέσεις εργασίας.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ σερβιτόροι / σερβιτόρες για την καλοκαιρινή σεζόν, για το Aqua Terra. Τηλ. 6948317474.


ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ στο Αγρίνιο αναζητά Υπάλληλο Συνεργάτη: με εξειδίκευση στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Απόφοιτος σχολής σε κλάδο Οικονομικής κατεύθυνσης
  • Προϋπηρεσία 2 τουλάχιστον έτη σε Υπεύθυνη θέση Λογιστηρίου/ Οικονομικού τμήματος με εξειδίκευση στα εργατικά
  • Γνώσεις εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας
  • Επικοινωνιακές δυνατότητες και εμπειρία στη διαχείριση πελατών

Επιθυμητά Προσόντα:

  • Γνώση των εφαρμογών Μισθοδοσίας της Epsilon Net

Το Λογιστικό Γραφείο προσφέρει:

  • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών
  • Άριστες συνθήκες εργασίας
  • Συνεχής επαγγελματική εκπαίδευση
  • Σημαντικές προοπτικές εξέλιξης

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΝΕΟ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ Φροντιστήριο Αγγλικών που θα λειτουργήσει από Σεπτέμβριο αναζητά καθηγήτρια αγγλικών ή Νηπιαγωγό με άδεια διδασκαλίας Αγγλικών για επίπεδα junior. Επιθυμητή η εμπειρία στη βιωματική εκπαίδευση. Αποστολή βιογραφικών μέσω Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Wind Αγρινίου ζητά πωλητή/τρια καταστήματος, άνω των 25 ετών, με προϋπηρεσία στις πωλήσεις. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτιδα για λογιστικό γραφείο.

  • Πλήρης απασχόληση, συνεχόμενο ωράριο.
  • Πλήρης Ασφάλιση και αποδοχές.
  • Προϋποθέσεις επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης.
  • Σχετικές σπουδές, επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες.
  • Εμπειρία επαγγελματική, επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη.

Αποστείλετε σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ συνεργάτης από την εταιρεία συμβούλων ακινήτων RE/MAX MASTER IKE, η οποία εκπροσωπεί στο Αγρίνιο την RE/MAX Ελλάς.

Οι συνεργάτες μας θα δραστηριοποιηθούν στον τομέα των αγορών και πωλήσεων ακινήτων, καθώς και στις εμπορικές και αστικές μισθώσεις. Οι συνεργάτες μας θα λάβουν την απαιτούμενη εκπαίδευση, θα έχουν πλήρη υποστήριξη σε επίπεδο τεχνογνωσίας, θα έχουν άμεση πρόσβαση σε κάθε δυνατότητα που παρέχει η μεγάλη οικογένεια της RE/MAX Ελλάς και κυρίως θα έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν σε ένα περιβάλλον που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής και επαγγελματικής εξέλιξης.

Αποστολή βιογραφικών στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η FAMILY Bakery Thomopoulos, που εδρεύει στο 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Αγρινίου – Αντιρρίου, αναζητάει για πλήρη εργασία:

  1. Αρτοποιό με προϋπηρεσία.
  2. Οδηγό Β΄ Κατηγορίας.
  3. Πωλητή/πωλήτρια εξωτερικό για το τμήμα της κουλουροποιΐας.

Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 2641050802.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ρεσεψιονίστ, μάγειρας, καθαρίστριες, μπουφετζής, οδηγός, αισθητικός, βραδυνός και σέρβις σε 4* Ξενοδοχείο στην Βασιλική Λευκάδας. Παρέχεται διατροφή και διαμονή. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για τη θέση του μπουφέ και του service, σε καφετέρια στην περιοχή Σταμνά Αιτωλικού, ικανοποιητικές αποδοχές, πλήρης απασχόληση. Τηλ. 6947494747.


ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Α) Ψήστης, Β) τυλιχτής – τυλίχτρια, για ψητοπωλείο στο Αγρίνιο. Απαραίτητη προϋπηρεσία, συνέπεια και επαγγελματισμός. Τηλ. 6979745833. Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθαρίστρια στο Μεγάλο Πάπιγκο Ιωαννίνων για ξενώνα. Παρέχεται ασφάλεια, διαμονή και διατροφή. Για τη σεζόν του καλοκαιριού. Από Ιούνιο έως τέλος Οκτωβρίου. Τηλ. 6974049104.


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΥΝΑΜΗ» ζητεί άτομα για τις θέσεις των πωλητών και άτομο για την θέση του αποθηκάριου / οδηγού. Απαραίτητες προϋποθέσεις δίπλωμα οδήγησης, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, ως 40 ετών. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. τηλ.: 2641031840 – 2641048900, διεύθυνση: 4 χλμ. Αγρινίου – Καλυβίων.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ E-SHOP (MONO ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ): Απαραίτητη η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ, διαθέτοντας κυρίως εξοικείωση σε WordPress και WooCommerce, Γνώση PHP, HTML και CSS θα συνεκτιμηθούν.

  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία.
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών.
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «E-SHOP» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας υποβολής στο: https://www.e-tserpelis.com/career.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ (ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕΧΡΙ 40 ΕΤΩΝ)

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
  • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και άνεση στην επικοινωνία
  • Ικανότητα να δουλεύει υπό πίεση και διαχείριση πολλαπλών εργασιών
  • Διάθεση για συνεχή ανάπτυξη κι εξέλιξη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αποστείλουν το βιογραφικό τους ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ» στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  3. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  4. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  5. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.
  6. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  7. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  8. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  9. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  10. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  11. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 744 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία