Κυριακή, 19η Μαίου 2024  7:45 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 17:38

Η ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο επίκεντρο συνάντησης του Περιφερειάρχη, Ν. Φαρμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ενίσχυση των υποδομών επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής των δυνάμεων της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης με Διευθύντρια της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, Ιατρό, Αγγελική Κανελλοπούλου και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Οικονομικών, Σπύρο Θεοχάρη.

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στο ΕΚΑΒ με κάθε δυνατότητα που διαθέτει και στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης σχετικής δράσης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

«Η ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ, αποτελεί κυριολεκτικά ζήτημα ζωής. Η Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων του ΕΚΑΒ που επιτελούν τόσο σημαντικό έργο» τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

 

Διαβάστηκε 344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.