Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  8:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 22:15

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με την υπουργό Πολιτισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και είχαν εκτενή συζήτηση για τα θέματα του Αρχαιολογικού χώρου και την λειτουργία του Μουσείου Θέρμου, παρουσία και του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

“Εξέθεσα τις απόψεις της δημοτικής αρχής και συμφωνήθηκε όπως σύντομα η κα υπουργός θα επισκεφτεί το Θέρμο με την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κα Ολυμπία Βικάτου, ώστε να υπάρξει Προγραμματική σύμβαση με το υπουργείο Πολιτισμού για την διαχείριση και ανάδειξη του Αρχαιολογικού μας πλούτου” τόνισε ο κ. Κωνσταντάρας στην ανάρτηση που έκανε στα social media.

Προσθέτοντας: “έθεσα στην υπουργό την ανάγκη χρηματοδότησης έργων προστασίας και ανάδειξης βυζαντινών μνημείων της περιοχής (Άγιος Νικόλαος Αγίας Σοφίας , Παναγία Φωτμού κλp) τα οποία θα επισκεφτεί από κοντά.

Χάρηκα που συνάντησα μια υπουργό βαθύ γνώστη του αντικειμένου της, ενημερωμένη για τα θέματα του Αρχαιολογικού χώρου την οποία ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία. #συνεχίζουμε”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 224 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.