Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:03 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 09:55

ΝΟ Μεσολογγίου: 4-5 Ιουνίου ο ιστιοπλοϊκός αγώνας «Βασιλάδι 2022» (Σ/Κ 4-5/6/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΝΟ Μεσολογγίου με δεκάδες επιτυχημένες ναυταθλητικές και πραγματικά εξωστρεφείς δράσεις στο ενεργητικό του, θα διοργανώσει για 2η φορά το σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου, διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη optimist & laser 4.7 με την ονομασία «Βασιλάδι 2022».

Δεκάδες μικροί ιστιοπλόοι από τα ναυταθλητικά σωματεία της Δυτικής Ελλάδας, θα αγωνισθούν στη θαλάσσια περιοχή της Τουρλίδας, στα νερά όπου συνέβησαν τεράστια ιστορικά γεγονότα που καθόρισαν και είχαν άμεση σχέση με την Ηρωική Έξοδο των Ελευθέρων Πολιορκημένων.

Ο αγώνα είναι ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι ιστιοδρομίες και τις δύο ημέρες θα ξεκινήσουν στις 11.00 και θα διαρκέσουν έως νωρίς το απόγευμα.

«Ελάτε να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των μικρών ιστιοπλόων και να θαυμάσετε το μοναδικό άθλημα της ιστιοπλοΐας! Τονίζουμε ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στον αγώνα, όλες οι παροχές προς τους αθλητές είναι δωρεάν και όλα τα έξοδα θα καλυφθούν από τους χορηγούς μας, τα μέλη και τους φίλους του ΝΟ Μεσολογγίου!», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 389 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 00:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.