Τρίτη, 21η Μαίου 2024  2:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Μαϊος 2016 00:48

Μπάσκετ: Κινητικότητα στον ΑΟ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη το βράδυ υλοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Αγρινίου, η οποία θα επαναληφθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, διότι πρέπει άμεσα να εξεταστούν θετικά «μηνύματα» που προέκυψαν, αλλά και για ευρύτερη συμμετοχή του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου. Ορισμένα μέλη του δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν για επαγγελματικούς λόγους, εντούτοις στα πολύ θετικά της συνάντησης ήταν η διάθεση γνωστών επιχειρηματιών του Αγρινίου να διαγνώσουν τις προϋποθέσεις ώστε να «συστρατευτούν» στην προσπάθεια της επόμενης σεζόν.

Ο ένας έχει ήδη αποφανθεί καταφατικά και δεν είναι ο μόνος. Παράλληλα έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον κι από άλλους ανθρώπους οι οποίοι δεν παραβρέθηκαν στην προχθεσινή συνάντηση, αλλά έχουν μιλήσει με τον Περικλή Γερμανό και τον Ντίνο Τσιαμάκη. Σημαντική παράμετρος είναι να διατηρηθεί η υπάρχουσα φυσιογνωμία τα ομάδας, παράγοντας που την οδήγησε σε συνεχόμενες επιτυχίες κι έγινε αντικείμενο θετικών σχολίων πανελλαδικά. Έτσι από διοικούντες του ΑΟ εκφράζεται η άποψη ότι δεν χρειάζεται οπωσδήποτε μεγάλος αριθμός νέων μελών στο Δ.Σ., ούτως ώστε να είναι πιο εύκολη η συνεννόηση και πιο ευέλικτη η ομάδα στις κινήσεις της.

Θέμα που επίσης εξετάζεται είναι αυτό των χορηγιών κι έχει μπει στο τραπέζι το ενδεχόμενο τοποθέτησης ενός μεγάλου χορηγού, του οποίου η επωνυμία θα αναγράφεται δίπλα στο όνομα της ομάδας για μεγαλύτερη ακόμα προβολή του.

Το σημαντικό είναι πως οι διεργασίες ξεκίνησαν νωρίς για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της επόμενης σεζόν, οπότε τα πάντα μπορούν να εξετασθούν με σύνεση. Μην ξεχνάμε ότι το τρέχον πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ο ΑΟΑ θα δώσει την Κυριακή το τελευταίο παιγνίδι της σεζόν και μάλιστα μπροστά στους φιλάθλους του.

Την Κυριακή η «αυλαία» ώρα 5.00 μμ με Αργος Ορεστικό

Η έδρα του Αγρινίου στο Κλειστό του ΔΑΚ της πόλης χαρακτηρίστηκε «κάστρο» καθώς η ομάδα του Χρήστου Μυριούνη γνώρισε μόνο μία ήττα από την ΑΕ Λάρισας και σ’ αυτό το γήπεδο έγινε η μόνη ομάδα που κέρδισε φέτος τον πανίσχυρο πρωταθλητή, Αίολο Αστακού. Συγκλονιστική σχεδόν σε όλα τα παιγνίδια η παρουσία των φιλάθλων, που αναμένεται και την Κυριακή να αποχαιρετήσουν (κόντρα στο Άργος Ορεστικό ) τα παιδιά του Χρήστου Μυριούνη, ανανεώνοντας μαζί του και με τους περισσότερους παίκτες το ραντεβού για την επόμενη περίοδο.

Γιώργος Παπαϊωάννου

Διαβάστηκε 1609 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Μαϊος 2016 01:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.