Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:16 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 18:19

Νέες θέσεις εργασίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η «Ηλιαχτίδα» ψάχνει εργοθεραπευτή

Δικαιολογητικά κατατίθενται στον Φορέα

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. «Ηλιαχτίδα» προκήρυξε την πρόσληψη ενός Εργοθεραπευτή μερικής απασχόλησης (τρίωρη απασχόληση), με σχέση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, πλήρως εμβολιασμένο/νη για τον κορωνοϊό COVID-19 ή με βεβαίωση νόσησης.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση από το γραφείο του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».
  2. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
  3. Βιογραφικό Σημείωμα.
  4. Αντίγραφο Σπουδών.
  5. Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος.
  6. Άριστη χρήση Η/Υ.

Επιλογή υποψηφίων:

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει έπειτα από προσωπική συνέντευξη από τριμελή επιτροπή, όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του Κέντρου.

Η παρούσα πρόσκληση θα βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://iliaxtida-agrinio.gr/ έως ότου καλυφθεί η θέση.

Τα ως άνω δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στον φορέα, από 10/05/2022, ώρες 12:00-14:00, καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή).

 

Υπάλληλο γραφείου ψάχνει εταιρεία σκαφών αναψυχής με βάση τη Λευκάδα

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος γραφείου σε εταιρεία σκαφών αναψυχής με βάση τη Λευκάδα, με άριστη χρήση της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση υπολογιστή. Απαραίτητες γνώσεις word, excel και υπολογιστικών φύλλων Google. Για πληροφορίες επικοινωνείστε στα παρακάτω τηλέφωνα +306936117251 και +306936561155 και στο email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Νέες θέσεις εργασίας σε επιχείρηση στο κέντρο του Αγρινίου – Τί άτομα ζητούνται

Πού θα επικοινωνήσετε

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μάγειρας, βοηθός μάγειρα και λαντζιέρης ή λαντζιέρα για επιχείρηση στο κέντρο του Αγρινίου. Τηλ. 6970939293.

Νέα θέση εργασίας για υπάλληλο σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Αγρίνιο. Προϋπηρεσία επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 6/5, όπως και κάθε Παρασκευή, σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 570 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 18:27
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία