Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:43 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 09:56

Ο φετινός Παναιτωλικός αξίζει ένα παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον τελευταίο του εντός έδρας αγώνα δίνει το Σάββατο ο Παναιτωλικός κόντρα στον Βόλο. Μια σεζόν αναγέννησης, με πολλές χαρές και λιγότερες, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, λύπες φτάνει στο τέλος της.

Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να δώσει δυναμικό «παρών», χειροκροτώντας παίκτες και προπονητή για τελευταία φορά φέτος. Η Θύρα 6 έδωσε το σύνθημα για το αυριανό παιχνίδι, καλώντας τους οπαδούς να βρεθούν μαζικά στο πλευρό της ομάδας.

Μιας ομάδας που ξεκίνησε την χρονιά με δειλά αλλά σταθερά βήματα. Μιας ομάδας που πέτυχε ιστορικά αποτελέσματα, γέμισε με προσδοκίες και φιλοδοξία τους φιλάθλους της και έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μιας ομάδας που, αν και χάλασε την καλή της εικόνα στη διαδικασία των play-out, φαίνεται πως μπορεί να κλείσει τη σεζόν με καλό τρόπο, ύστερα από τη νίκη ψυχολογίας επί του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Προς μια δεύτερη σερί νίκη πρέπει να την «σπρώξει» το κοινό της. Η όμορφη κίνηση της ΠΑΕ να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο των παιδιών κάτω των 12 ετών με τις μητέρες τους, θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι μικροί φίλοι του Τίτορμου έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ένθερμοι και η μαθητική κερκίδα αναμένεται να γεμίσει για ακόμα έναν αγώνα.

Από κοντά πρέπει να ακολουθήσουν και οι φίλαθλοι μεγαλύτερης ηλικίας. Αναστασίου, παίκτες και προπονητικό τιμ αξίζουν το χειροκρότημα μας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ένα παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα που θα σημάνει το τέλος μιας ενδιαφέρουσας παναιτωλικής χρονιάς με πολλές συγκινήσεις, περήφανες νίκες, σκαμπανεβάσματα και πικρές στιγμές. Αλλά με την τελική επίγευση να είναι γλυκιά και αισιόδοξη.

Σάββατο στις 19:30, λοιπόν, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για την τελευταία -εντός των τειχών- παναιτωλική «παράσταση».

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 438 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.