Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:25 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 20:18

Σοσιαλιστική Προοπτική: «Αδιαφορία για την Αιτωλοακαρνανία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Η αδιαφορία για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και πιο συγκεκριμένα η περίπτωση της γέφυρας του Εύηνου είναι δηλωτική και για τη γενικότερη αδιαφορία της ομάδας του κ. Μητσοτάκη για την ελληνική περιφέρεια», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Σοσιαλιστική Προοπτική.

Η ανακοίνωση:

ΕΥΗΝΟΣ: ΑΦΑΝΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΈΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάθε μέρα που περνάει γίνεται συνώνυμο της ανεπάρκειας, της προχειρότητας και της αδιαφορίας. Πριν πέντε μήνες το πανελλήνιο παρακολουθούσε στις τηλεοπτικές ειδήσεις, με έκδηλη συμπάθεια προς τους πληγέντες συμπολίτες μας, τις φυσικές καταστροφές στην Αιτωλοακαρνανία από τις πλημμύρες. Αλλά και την καταστροφή περιουσιών και υποδομών. Μεταξύ αυτών και η γέφυρα στον ποταμό Εύηνο. Σήμερα οι κάτοικοι του Ευηνοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής περιμένουν ακόμη την κυβερνητική παρέμβαση για την αποκατάσταση των ζημιών της γέφυρας, η οποία μέρα με τη μέρα καθιζάνει.

Κυβέρνηση, αρμόδια υπουργεία και τοπικοί βουλευτές – οι τελευταίοι θυμίζουν τους συναδέλφους τους της Εύβοιας την περίοδο των πυρκαγιών – έχουν εξαφανιστεί και δεν απαντούν στις εκκλήσεις αγωνίας της τοπικής κοινωνίας και αδιαφορούν για το οικονομικό κόστος με το οποίο επιβαρύνονται οι πολίτες της περιοχής, αλλά και για τους κινδύνους που εγκυμονεί η ανορθόδοξη συγκοινωνία μέσω του… ποταμού.

Εμείς οι Έλληνες σοσιαλιστές επανειλημμένα έχουμε δηλώσει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι φορέας συγκεκριμένων μεταπρατικών συμφερόντων, τα οποία κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα και πως η ελληνική περιφέρεια και οι πολίτες της έχουν μόνο συμπληρωματικό εκλογικό ενδιαφέρον για την κομματική νομενκλατούρα της “Νέας Δημοκρατίας”. Και για αυτό οι Έλληνες πολίτες της υπαίθρου χώρας και οι ανάγκες τους βρίσκονται πολύ χαμηλά στις προτεραιότητές της.

Η αδιαφορία για την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και πιο συγκεκριμένα η περίπτωση της γέφυρας του Εύηνου είναι δηλωτική και για τη γενικότερη αδιαφορία της ομάδας του κ. Μητσοτάκη για την ελληνική περιφέρεια.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση ως φορέας της μεταπρατικής λογικής υποβαθμίζει με κάθε τρόπο και κάθε μέσο την ελληνική ύπαιθρο και τις παραγωγικές δραστηριότητές της. Σε τελική ανάλυση απαξιώνει τους ανθρώπους της, τους οποίους μεταχειρίζεται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Ήλθε η ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτός ο κυνικός εκφραστής του πιο αντιπαραγωγικού μεταπρατισμού και των αεριτζίδικων οικονομικών πρακτικών, να φύγει, για να μιλήσει ο κυρίαρχος λαός.

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με ικανοποίηση διαπιστώνει ότι, επιτέλους, η θέση της για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, που διατύπωσε δημοσίως, εγκαίρως και νωρίς σε σχέση με τα άλλα πολιτικά κόμματα, έχει γίνει, πλέον, κοινός τόπος για όλα τα εντός της Βουλής προοδευτικά κόμματα.

“Κάλλιο αργά, παρά ποτέ”, όπως λέει και ο λαός μας!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 466 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/