Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:52 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 14:07

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ζητά να προσλάβει έναν (1) Λογοθεραπευτή/τρια με πλήρη απασχόληση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ζητά να προσλάβει: έναν (1) Λογοθεραπευτή/τρια με πλήρη απασχόληση (8 ωρών) ορισμένου χρόνου, πλήρως εμβολιασμένος/νη ή με βεβαίωση νόσησης.

Καλεί τους ενδιαφερόμενους/ες να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό τους σημείωμα, το αντίστοιχο πτυχίο επιστημονικής εκπαίδευσης και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Θα συνεκτιμηθούν κι άλλα προσόντα (μεταπτυχιακό, γνώση πρώτων βοηθειών) καθώς και η εμπειρία στο αντικείμενο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο παρακάτω τηλέφωνο: 26410-55035 και ώρες 8:00 – 15:00 καθημερινά.

Δ/νση:  Περιφερειακός      δρόμος     Αγίου      Χριστοφόρου      περιοχή      Γκένοβα, Αγρίνιο τ.κ 30133.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη κα Αλεξάνδρα Κοσμά

Κατάθεση δικαιολογητικών έως και 03/05/2022.

Διαβάστηκε 539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία