Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:35 μμ
Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 10:32

Η AHEPA στις εορτές Εξόδου στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μεσολόγγι και τις εορτές της Εξόδου τίμησε και φέτος η AHEPA, καθώς εκπροσωπώντας την AHEPA Hellas ο αθλητικός διευθυντής κος Βλαχογιάννης Αδάμ και το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, ο πρόεδρος κος Άγγελος Σταυρόπουλος, παραβρέθηκαν στους εορτασμούς της επετείου των 196 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο, που διοργάνωσε ο Δήμος της Ιεράς Πόλεως.

Το Σάββατο 16/4/2022 κατέθεσαν στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων, ιεραρχικά αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνων από τους Πρέσβεις των προσκεκλημένων χωρών, όπου τιμώμενη χώρα για φέτος ήταν η Ιταλία.

Εν συνεχεία παρευρέθηκαν σε γεύμα με τις αντιπροσωπείες των ξένων χωρών όπου εκεί ο Αξιότιμος Δήμαρχος Κος Κωνσταντίνος Λύρος, τίμησε την AHEPA με αναμνηστικό δώρο στο τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”, που παρέλαβε ο πρόεδρός του κος Σταυρόπουλος Άγγελος, ο οποίος και απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 639 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News