Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:27 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 19:18

Νέες θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων αυτή την εβδομάδα (λίστα)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα θέση εργασίας σε καινούργια επιχείρηση σπα για πλήρη απασχόληση

Πού θα επικοινωνήσετε

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για εργασία σε καινούργια επιχείρηση σπα για τη θέση αισθητικού μασέρ και φυσιοθεραπευτή για απασχόληση πλήρους ωραρίου. Τηλ. 6943005224.

Νέα θέση εργασίας στην εταιρεία "ΔΥΝΑΜΗ"

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΔΥΝΑΜΗ» ζητεί άτομα για τις θέσεις των πωλητών και άτομο για την θέση του αποθηκάριου / οδηγού. Απαραίτητες προϋποθέσεις δίπλωμα οδήγησης, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, ως 40 ετών. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ.: 2641031840 – 2641048900, διεύθυνση: 4 χλμ. Αγρινίου – Καλυβίων.

Νέα θέση εργασίας στην Αντιπροσωπεία Μπισκότων Παπαδοπούλου στο Αγρίνιο

Πού θα στείλετε βιογραφικό

ΑΠΟ την εταιρεία ΑΣ Σαράκης ΑΕ, Αντιπροσωπεία Μπισκότων Παπαδοπούλου στο 3ο χλμ ΕΟ Αγρινίου – Ιωαννίνων, ζητείται οδηγός διανομέας με δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας, έως 35 ετών. Τηλ. 6936144575 και 2641021030. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητούνται καμαριέρες για την καλοκαιρινή σεζόν σε μεγάλα ξενοδοχεία

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Καμαριέρες Καλοκαιρινή σεζόν 2022 – Ζητούνται Καμαριέρες με ή χωρίς προϋπηρεσία για πλήρη απασχόληση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε νησιά, Χαλκιδική και Πελοπόννησο κατά την καλοκαιρινή σεζόν 2022. Παρέχονται: διαμονή, διατροφή και καλές μηνιαίες αποδοχές. Τηλέφωνο: 6986732965, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 15/4, όπως και κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 486 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία