Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  1:41 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 00:10

Δόθηκε βραβείο στο κανάλι μας (Γέρων Νεκτάριος Μουλατσιώτης)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δόθηκε βραβείο στο κανάλι μας. Η YouTube τίμησε το κανάλι μας με την ασημένια πλακέτα, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μαζί ώστε να αναπτυχθεί αυτό το ορθόδοξο χριστιανικό κανάλι.

Πλέον το κανάλι μας, «Geron Nektarios», με τη δική σας στήριξη και βοήθεια ξεπέρασε τους 100.000 εγγεγραμμένους συνδρομητές, όπου είναι και το πρώτο Βραβείο Δημιουργών της YouTube και πλέον βαδίζουμε για τους 200.000, μιας και έχουμε ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τους 167.000 συνδρομητές.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και τη στήριξή σας στο ιεραποστολικό έργο που κάνουμε μέσω του καναλιού μας, όπου διαδίδεται ο λόγος του Θεού στα πέρατα της οικουμένης. Ως ανταπόδοση της αγάπη σας, σας προσφέρουμε το δώρο αυτό σε όλους σας αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά και στήριξή σας.

--
Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ
Τρίκορφο Φωκίδος
Holy Monastery of Saint Augustine & Saint Seraphim of Sarov
Trikorfo Fokidos, Greece
Διαβάστηκε 730 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News