Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 18:16

Σημαντική οικονομική δωρεά στο Γενικό Λύκειο Ευηνοχωρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Τσίπρα για τη σημαντική οικονομική δωρεά τους προς το σχολείο.

Σκοπός μας είναι να διατεθούν τα χρήματα αυτά για την μετακίνηση των μαθητών στις διάφορες διδακτικές επισκέψεις που έχει προγραμματίσει το σχολείο για την φετινή σχολική χρονιά.

Με δεδομένη την οικονομική δυσκολία που βιώνουν οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες είναι βέβαιο ότι η χορηγία αυτή θα διευκολύνει την επίτευξη του παραπάνω στόχου χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των μαθητών και μαθητριών.

«Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και ευγενικής αυτής πράξης, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε», καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση που υπογράφει ο Διευθυντής του σχολείου, Νικόλαος Κ. Σταμάτης.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 269 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News