Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 21:51

Σπήλιος Λιβανός: «Η επιχειρηματικότητα βασικός μοχλός ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός παραβρέθηκε σήμερα στην ανοιχτή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου υπό το πρίσμα των πολλαπλών επιπτώσεων των πρόσφατων γεωπολιτικών αναταραχών στην Ουκρανία σε ενέργεια, διατροφική επάρκεια και πληθωρισμό, αναδείχθηκαν τα προβλήματα αλλά και οι προκλήσεις για τη στήριξη και τόνωση της μεταποίησης και βιομηχανίας στον τόπο μας.

Ο κ. Λιβανός καλωσόρισε τον «καλό φίλο και συντοπίτη, Αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση και την εξαιρετική φίλη, Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Τράπεζας Αθηνά Χατζηπέτρου», οι οποίοι παρουσίασαν τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, τα εργαλεία και τις δυνατότητες χρηματοδότησης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Λιβανός τόνισε ότι «Η επιχειρηματικότητα αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την Αιτωλοακαρνανία και η στήριξή της σταθερή προτεραιότητά μου» και πρόσθεσε ότι «Αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, η συνεργασία Πολιτείας- ελεύθερης αγοράς καθίσταται ακόμα περισσότερο απαραίτητη για την επίτευξη ανάπτυξης, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την κοινωνική συνοχή και ευημερία.»

Τέλος, ο βουλευτής ευχαρίστησε θερμά τους οικοδεσπότες κ. Πάνο Τσιχριτζή και κ. Κώστα Πιστιόλα, τον Πρόεδρο ΣΕΒΠΕ&ΔΕ κ. Κλεομένη Μπάρλο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο και Λευκάδας κ. Σωτήρη Σκιαδαρέση για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους.

Διαβάστηκε 545 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/