Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  3:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2016 02:24

«Λιώνει» το Instagram η Selena Gomez- Νέα, όμορφη και επιτυχημένη! (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η Selena Gomez θεωρείται από τις πιο όμορφες ανερχόμενες σταρ του Χόλιγουντ. Η 24χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός από το Τέξας βρίσκει πάντα κάθε λόγο να μας απασχολεί.
Οι εμφανίσεις της φροντίζει πάντα να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του φακού, όπως η πρόσφατη στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού όπου φόρεσε ένα μαύρο παλτό το οποίο είχε μονάχα ένα κουμπί στη μέση. Για τους δικούς της λόγους είπε να αποφύγει το σουτιέν ενώ καθώς περπατούσε η κίνηση του ρούχου δημιούργησε υπόνοιες για το αν φορούσε ή δεν φορούσε και εσώρουχο.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι λάτρης του junk food, γυμνάζεται καθημερινά από πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας pilates, γιόγκα, τρέξιμο, ασκήσεις αεροβικής και πολλούς κοιλιακούς. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τα σόου της χορεύει για 90 λεπτά καθημερινά έτσι ώστε να είναι στην κατάλληλη φόρμα.
Διαβάστηκε 2113 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.