Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:28 μμ
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 09:48

Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι: Σημαντική η συμμετοχή σας στη σύσκεψη με βουλευτές για το δρόμο στις 12 Μάρτη-Νεότερες εξελίξεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας ενημερώνουμε ότι στις 12 Μαρτίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αγρίνιο σύσκεψη με βουλευτές και αυτοδιοικητικούς Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας για το θέμα του δρόμου και για το σχεδιασμό περαιτέρω ενεργειών.

Η σύσκεψη είναι ανοικτή για όλους και θα τηρηθούν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Η επιτροπή θεωρεί ότι πρέπει να δείξουμε μαζικότητα και ότι απουσίες δεν χωράνε η δε δικαιολογούνται από κανέναν από το πολιτικό προσωπικό Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας.
 
Επίσης σήμερα (Παρ 4/3/2022) στις 22:00 το βράδυ η ωριαία ενημερωτική εκπομπή Δεύτερη Ματιά στον Αχελώο TV του Παντελή Κουτσικου είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο θέμα του δρόμου Αγρινίου-Καρπενησίου, στην οποία κεντρικός καλεσμένος είναι εκπρόσωπος μας. Από την εκπομπή προκύπτουν νεότερα για το τρίτο κομμάτι, από Σταυρό/Άγιο Βλάση έως Ευρυτανία.
 
Γενικά υπάρχει κινητικότητα στο θέμα και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε.
 
Σας περιμένουμε στις 12 Μάρτη.
Η συντονιστική επιτροπή.
 
Διαβάστηκε 349 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News