Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  9:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 18:01

«Πανέτοιμοι για την επιστροφή στην κανονικότητα» του Νοσοκομείου Αγρινίου δηλώνει ο διοικητής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστροφή του συστήματος Υγείας στην κανονικότητα προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, τονίζοντας ότι η αποκλιμάκωση της πανδημίας σε όλους τους δείκτες όπως καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, θα επιτρέψει άμεσα την πλήρη λειτουργία όλων των νοσοκομείων.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, δήλωσε ότι «το ΕΣΥ μπορούμε να πούμε πλέον ότι δεν πιέζεται, υπό την έννοια ότι αν και εξακολουθεί να έχει αρκετούς διασωληνωμένους και αρκετές νοσηλείες, τα εξιτήρια είναι περισσότερα από τις εισαγωγές» .

Σημείωσε επίσης πως μέχρι τις 15 Μαρτίου, όλα τα νοσοκομεία θα λειτουργούν, όπως πριν από την κλιμάκωση της πανδημίας και «ήδη αρχίζουμε να περιορίζουμε τα περιστατικά τα οποία στέλναμε στον ιδιωτικό τομέα».

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινείται και ανάρτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας (Αγρινίου-Μεσολογγίου) Μιχάλη Σερασκέρη.
«Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την άρση του περιορισμού των προγραμματισμένων τακτικών χειρουργείων σε κρατικά νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές. Μετά από σύσκεψη με τους και τις επικεφαλής του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου, βρέθηκαν όλες και όλοι πανέτοιμοι για την επιστροφή στην κανονικότητα», σημειώνει.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 276 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News