Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  10:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 20:29

Οι υπάλληλοι της Περιφέρειας στο πλευρό των αγροτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη στήριξη τους στους αγρότες εξέφρασαν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Δυτικης Ελλάδος.

Μέσω τους συλλόγου τους,εξέφρασαν τη συμπαράσταση τους στον αγώνα τους  για αξιοπρεπή διαβίωση και τα αιτήματα τους για τις αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών.

υπάλληλοι αγρότες περιφέρεια

Αναλύτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας ενώνει τη φωνή του με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιτωλ/νίας αλλά και όλης της Ελλάδας!

Συμμερίζεται τους αγώνες τους για τη διάσωση των περιουσιών τους και της καλλιεργήσιμης γης της πατρίδας μας, τη διασφάλιση της αγροτικής οικονομίας και την περιφρούρηση της πρωτογενούς παραγωγής.

Συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματά τους για το υψηλό κόστος παραγωγής, το κόστος ζωοτροφών λιπασμάτων, φυτικών και κτηνιατρικών φαρμάκων , ενέργειας , ανταλλακτικών , πετρελαίου κίνησης.

Είμαστε αντίθετοι σε νοοτροπίες που θέλουν αγρότες και κτηνοτρόφους καταδικασμένους στην οικονομική και κοινωνική ανισότητα που θέλουν την Ελλάδα εισαγωγέα τροφίμων και όχι παραγωγική χώρα που κατακτά αγορές και παράγει πλούτο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 302 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News