Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  6:07 μμ
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 10:56

Μάριος Κωνσταντινίδης «Κάπως έτσι» (Νέα Μουσική Κυκλοφορία)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάριος Κωνσταντινίδης «Κάπως έτσι»

Ο Μάριος Κωνσταντινίδης,ο ταλαντούχος τραγουδιστής που έχει ξεχωρίσει με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία, μας λέει «Κάπως έτσι»και μας «μαγεύει».

Ο Μάριος διανύει την καλύτερη δημιουργική περίοδο και επιστρέφει ανανεωμένος αλλά και πιο ώριμος από ποτέ,έτοιμος να μας ξεσηκώσει  με τη νέα του επιτυχία σε στίχους Βερόνικας Αγαθοκλέους και μουσική του Μάριου που ξεδιπλώνει με αυτόν τον τρόπο και το ταλέντο του στη μουσική.

Παραγωγή-Ενορχήστρωση : Γιάννης Φατούρος

Επέστρεψε για να κερδίσει τις εντυπώσεις όπως πολύ καλά ξέρει!

Το νέο του τραγούδι τον κάνει να ξεχωρίζει στο είδος που τόσο αγαπά,αφού ξέρει να ερμηνεύει κάθε φορά από καρδιάς και με πολύ δυναμισμό τέτοια τραγούδια που μένουν διαχρονικά γραμμένα μέσα στην ψυχή μας!

Η φωνή του είναι μοναδική,διαχρονική και μας ταξιδεύει για ακόμη  μια φορά,με το ιδιαίτερο χρώμα της.

Ο Μάριος με κάθε καινούργιο  δισκογραφικό βήμα προκαλεί συνεχώς τον εαυτό του ανεβάζοντας τον πήχη της δημιουργικότητας του ακόμα πιο ψηλά.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

Καλή Ακρόαση

Διαβάστηκε 49 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Στην ίδια κατηγορία