Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  6:32 μμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 13:22

Τη Χάρτα της Διαφορετικότητας της Ε.Ε. υιοθέτησε η «Γέφυρα Α.Ε.»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη Χάρτα της Διαφορετικότητας της Ε.Ε. υιοθέτησε η «Γέφυρα Α.Ε.»

 Στην προσυπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προχώρησε η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επαναβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στην εφαρμογή της ισότητας των ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Η υιοθέτηση της Χάρτας Διαφορετικότητας, ως πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ξεκίνησε για την Ελλάδα το 2019 και υλοποιείται στη χώρα μας από το ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων).

Σε συνάντηση που έγινε στην έδρα της εταιρείας στο Χαλάνδρι, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλός της κ. Παναγιώτης Παπανικόλας υποδέχθηκε τον Πρόεδρο του ΚΕΑΝ κ. Σταύρο Μηλιώνη και τη συνεργάτιδά του κ. Αθηνά Ατματζίδου. Οι δύο Πρόεδροι απέθεσαν τις υπογραφές τους κάτω από το κείμενο της Χάρτας, παρουσία του Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. κ. Γιάννη Φρέρη.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 316 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News