Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  2:57 μμ
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 11:46

Απόλυτη επιτυχία για την πρώτη εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμούλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ήταν μια συντονισμένη και καλά οργανωμένη εκδρομή, που την χάρηκαν όλοι οι εκδρομείς και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, χαρίζοντας ο καθένας με την δική του πινελιά στιγμές όμορφες και ξεχωριστές, όπως αναφέρεται στο Facebook του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμούλας.

"Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εξόρμηση του πολιτισμικού συλλόγου Ποταμουλας με την πραγματοποίηση της εκδρομής μας σήμερα 22/06.

Επισκεφθήκαμε το γεφύρι του Κόκορης, το πέτρινο δάσος και στη συνέχεια συνεχίσαμε στο μαγευτικό Μονοδένδρι. Επισκεφθήκαμε την Ριζάρειο σχολή, την μόνη της Αγίας Παρασκευής και θαυμάσαμε το άνοιγμα στο Φαράγγι του Βίκου. Δοκιμάσαμε παραδοσιακα εδέσματα και αναχωρήσαμε για την πόλη των Ιωαννίνων όπου αρκετοί επέλεξαν το νησάκι του Αλή Πασά για την απογευματινή τους βόλτα.

Το γέλιο και οι ευχάριστες στιγμές δεν έλειψαν με την συνάντηση παλιών συμμαθητών να θυμούνται παλιές σχολικές στιγμές!

Το 7μελες του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν σε αυτή την δράση και ελπίζουμε να μας στηρίξετε και στις επόμενες δράσεις μας!"

Το potamoula news ευχαριστεί όλους που με προθυμία και ευχαρίστηση
στάθηκαν μπροστά στο φακό και ιδιαίτερα την Αντωνία Καφρίτσα και την Σταυρούλα Μέντζου
για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλαν μέσω Facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 212 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News