Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:37 μμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 18:46

Η Natalie Del Real ποζάρει με τα εσώρουχά της και προκαλεί «εγκεφαλικά» (φώτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Natalie Del Real είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και προκαλεί πολλά «εγκεφαλικά» με τις φωτογραφίες της. 

Το κορίτσι από το Los Angeles κάνει το ντεμπούτο του στο Playboy και ποζάρει στο φακό της Sophia Sinclair. «Δύσκολα να με καταλάβει κάποιος από την πρώτη ματιά. Φαίνομαι απρόσιτη αλλά όταν με γνωρίσεις θα καταλάβεις πως είμαι φουλ διασκεδαστική και η ψυχή της παρέας», τονίζει αρχικά.

Το χιούμορ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της και φυσικά στο σύντροφό της. «Δε γίνεται να είμαι μ’ έναν άνθρωπο που δε με κάνει να γελάω. Δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου χωρίς γέλιο. Είναι κάτι που το προσφέρω και θέλω να το απολαμβάνω κι εγώ. Είναι η πηγή ζωής μου».

Όσον αφορά τη φωτογράφισή της στο Playboy, αναφέρει: «Ένιωσα άνετα από την πρώτη στιγμή οπότε το διασκέδασα. Το Playboy για μένα σημαίνει να έχεις αυτοπεποίθηση με τον εαυτό σου».

pronews.gr

Διαβάστηκε 504 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 19:15
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.