Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:11 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 09:50

Θάνος Μπίρκος: από τη Λεπενού στον «Σασμό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα νέο πρόσωπο, ο Τόλης Χρηστάκης, έκανε χθες την εμφάνιση του στη δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και θα φέρει ανατροπές.

Τον χαρακτήρα αυτόν τον υποδύεται ο Θάνος Μπίρκος και αυτός είναι το θέμα μας. Γιατί είναι συμπατριώτης, εκ Λεπενούς ορμώμενος. Και στο μεγάλο αυτό χωριό του δήμου Αγρινίου η περηφάνια είναι μεγάλη για τη συμμετοχή ενός δικού τους παιδιού σε κορυφαίο σίριαλ. Κάτι που φάνηκε και σε αναρτήσεις στα social media.

O 40χρονος Θάνος Μπίρκος όμως έχει διαγράψει ήδη μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην υποκριτική.Έχει σπουδάσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Δήμου Αγίας Βαρβάρας “Ιάκωβος Καμπανέλης”.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Μοντέρνους και Ευρωπαϊκούς Χορούς καθώς επίσης και για Χορό Μιούζικαλ.

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές “Μις Νταίζη” (ALPHA 2002), “Ο δρόμος της καρδιάς” (ALPHA 2003), “Εκπαιδευτική τηλεόραση” (ΕΡΤ 2004), “Safe Sex” (Mega 2005) και “Εθνική Ελλάδος” (Mega 2015).

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτς και έχει εμπειρία σε Stand Up Comedy. Έλαβε μέρος και στις θεατρικές παραστάσεις Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018), Ο ρινόκερος (2019), Συρανό (2016), Μαντάμ Σουσού (2017).

Και στο «Σασμό» όμως η παρουσία του σχετίζεται με την υποκριτική. Παριστάνει έναν φυλακισμένο 50άρη λογιστή που όνειρό του ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός. Εν προκειμένων σκοπεύει να ανεβάσει μία παράσταση στις φυλακές, αλλά δεν βρίσκει κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει. Θα δεθεί πάντως αρκετά με τον συγκρατούμενο του Αστέρη Σταματάκη και θα μπουν σε περιπέτειες.

Μάλιστα, κατάφερε ήδη να… «κλέψει» τις εντυπώσεις του κοινού, με τις αντίστοιχες αντιδράσεις στο Twitter να το… «μαρτυρούν».

aginionews.gr

 

Διαβάστηκε 1034 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.