Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 00:09

Κόμβος Παναιτωλίου: Υπομονή μέχρι την Παρασκευή – Αποκαθίσταται η κυκλοφορία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί που διέρχονται από τον υπό κατασκευή κυκλικό κόμβο Παναιτωλίου. σύμφωνα με δημοσίευμα της  εφημερίδας “Συνείδηση”.

Ακόμη και μισή ώρα ή 45 λεπτά στις ώρες αιχμής χρειάζεται κάποιος για να διέλθει από την Εθνική Οδό στο ύψος του κόμβου του Παναιτωλίου, λόγω των εργασιών που είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το μποτιλιάρισμα όσο και αν δεν είναι ευχάριστο στην προκειμένη περίπτωση ήταν μάλλον αναπόφευκτο. Καθώς στο συγκεκριμένο σημείο, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες, δεν υπήρχε η δυνατότητα η ροή των οχημάτων να διοχετευτεί από παραδρόμους.

Αυτό είχε συμβεί όταν κατασκευάζονταν οι κυκλικοί κόμβοι στο ύψος του Νοσοκομείου Αγρινίου και του σταθμού του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Στο κόμβο του Παναιτωλίου όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς η ύπαρξη της παρακείμενης γέφυρας της Ερμίτσας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, αφού ούτως ή άλλως το σημείο είναι αρκετά στενό.

Ωστόσο η ταλαιπωρία των οδηγών θα διαρκέσει λίγα μόνο ακόμη 24ωρα. Την Παρασκευή συγκριμένα, όπως πληροφορείται η «Σ», από τους αρμοδίους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πρόβλημα αναμένεται να έχει αποκατασταθεί, καθώς σε μεγάλο βαθμό θα έχουν μέχρι τότε ολοκληρωθεί οι εργασίες στο σημείο αυτό και θα έχει αποκατασταθεί και ο ασφαλτοτάπητας

Σε δεύτερη φάση που έπεται και στο ύψος του κόμβου του Παναιτωλίου και στα λοιπά σημεία, όπου ανακατασκευάζεται η είσοδος του Αγρινίου θα γίνουν και εργασίες αισθητικής αναβάθμισης με τοποθέτηση πρασίνου, ωστόσο ακόμη πιο σημαντικό -καθώς αφορά την ασφάλεια των διερχόμενων- είναι ότι προβλέπεται και αντικατάσταση του οδοφωτισμού.

Εφημερίδα “Συνείδηση” – Δημήτρης Παπαδάκης

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 314 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News