Κυριακή, 23η Ιουνίου 2024  1:39 πμ
 
wm small
Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 19:05

Ναύπακτος: Kλειστή μέχρι νεωτέρας η συνδετήρια οδός με Σκα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έκλεισαν με μπάζα το δρόμο

Ίσως αύριο η απόφαση για μερική χρήση του δρόμου

Κλειστός είναι από χθες ο συνδετήριος οδικός άξονας που συνδέει την πόλη της Ναυπάκτου με την περιμετρική στο ύψος του χειμάρρου Σκα στη Ναύπακτο

Η απόφαση ελήφθη από την Ναύπακτος – Συνδετήρια οδός με Σκα: Kλειστός…μέχρι νεωτέρας αφού διαπίστωσε επικινδυνότητα στη διέλευση των οχημάτων (κυρίως των βαρέων) λόγω της καταστροφής που υπέστη ο δρόμος μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Δεκεμβρίου.

Αυτές οι βροχοπτώσεις είχαν ως αποτέλεσμα να απωλέσει το σημείο μεγάλο μέρος του πρανούς από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου και να καταστήσει το δρόμοι επικίνδυνο στη χρήση του.

Χθες εναποτέθηκε 200 μέτρα πάνω από το κολυμβητήριο και 100 μέτρα κάτω απ’ αυτό μπάζα χώματος προκειμένου να καταστεί απαγορευτική η διέλευση παντός είδους οχήματος. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί ότι δεν διακρίνονται προειδοποιητικές πινακίδες με αποτέλεσμα να καθίσταται ιδιαίτερα τη νύχτα επικίνδυνο το σημείο από το σωρό των μπάζων.

Σχετικά τοποθετήθηκε και επεσήμανε το πρόβλημα ο δημοτικός σύμβουλος Αν.Κοτσανάς.

Υπήρξαν ωστόσο και οι φωνές αυτές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που ήθελαν τη ανοιχτή τη μία λωρίδα κυκλοφορίας για όλα τα οχήματα προκειμένου να μην δυσκολεύεται η κυκλοφορία ιδιαίτερα των μεγάλων και βαρέων οχημάτων μέσω παρακαμπτήριων οδών

Σχετικό αίτημα για να εξεταστεί αυτό, απήυθυνε ο δήμος Ναυπακτίας προς την Περιφέρεια ώστε μετά από αυτοψία ειδικών να δοθεί το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Αν αυτό τελεσφορίσει μπορεί και να ανάψει το πράσινο φως για μερική χρήση του δρόμου.

Ως τότε…..ο δρόμος παραμένει κλειστός για όλα τα οχήματα με την εργολαβία βεβαίως επισκευής και άρσης της επικινδυνότητας να βρίσκεται σε εξέλιξη με κατασκευή όπως φαίνεται για τη στήριξη των πρανών με συρματοκιβώτια (ζαρζανέτ)

Είς αύριον τα σπουδαία….

nafpaktianews.gr 

Διαβάστηκε 588 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News