Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:12 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 15:08

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μ. Σαλμά με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου, κ. Ιερόθεο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητή της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Ιερόθεο, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

Στην συνάντηση όπου παραβρέθηκε επίσης ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Αρχιμανδρίτης, Επιφάνιος Καραγεώργος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας εξέφρασε προς τον κ. Ιερόθεο την πλήρη διάθεση συνεργασίας κι επικοινωνίας, ενώ παρουσίασε τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αφορούν δομές της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, υπογραμμίζοντας ότι η αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών αποσκοπεί στην βελτίωση των συνθηκών της τοπικής κοινωνίας.

 

Διαβάστηκε 277 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.