Παρασκευή, 9η Μαίου 2025  8:14 πμ
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 18:56

Αιτωλοακαρνανία: Που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 20/1/2021 δωρεάν rapid test

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΕΟΔΥ ενημερώνει αναφορικά με τα σημεία που θα διενεργούνται rapid tests αύριο, Πέμπτη 20/1, στην Αιτωλοακαρνανία.

Τα σημεία είναι τα εξής:

Αγρίνιο, Παλιά Λαχαναγορά 09:00 -15:00
Αγρίνιο, ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου, 08:30 -13:30
ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, Μεσολόγγι, 08:30-14:30
Κοινοτικό Κτίριο, Ίδρυμα Τσώνη, Ναύπακτος, 09:00-14:00

Eπισημαίνεται πως η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 444 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 19:09
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.