Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:06 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 22:10

Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας μαζεύει τον Θανασάκη από το δρόμο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας από τους χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα στις Άγριες Μέλισσες θα είναι ο Θανασάκης, ο γιος του του Τόλια και της Παγώνας. Η σχέση του παιδιού με τους γονείς του και ειδικότερα με τον πατέρα του θα περάσει από σαράντα κύματα και αυτό θα ταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια. Με ποιο τρόπο όμως ο Νέστορας θα βοηθήσει τον Θανασάκη στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νέστορας βάζει μυαλό στον Θανασάκη

Η αντίδραση του Τόλια μόλις μαθαίνει πως ο γιός του, Θανάσης γίνεται μέλος των Αβάντων γίνεται έξαλλος μαζί του και τον πετάει έξω από το σπίτι. Ο Θανασάκης δείχνει να μην πτοείται και συνεχίζει ανενόχλητος να είναι μέλος της συγκεκριμένης οργάνωσης. Η σχέση με την οικογένεια του κλονίζεται καθώς οι γονείς του δεν μπορούν να το χωνέψουν πως ο γιός τους έχει πάρει τόσο κακό δρόμο.


Έτσι, ο Θανασάκης βρίσκεται στο δρόμο με τον Νέστορα να τον μαζεύει σπίτι του, προσπαθώντας να τον συνετίσει. Ο ίδιος του κάνει μια κουβέντα έξω από τα δόντια λέγοντας του πως η οργάνωση που εντάχθηκε μόνο καλό δεν θα του κάνει καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να θέσει την ζωή του σε κίνδυνο. Ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να αλλαξοπιστεί και συνεχίζει ανενόχλητος να υποστηρίζει τα πιστεύω του.

Ο Νέστορας όμως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του με σκοπό να τον πείσει να φύγει από τους Άβαντες και να γυρίσει πίσω στην οικογένεια του. Θα αλλάξει καθόλου στάση ο Θανασάκης μετά τις συμβουλές που θα του δώσει ο Νέστορας στις Άγριες Μέλισσες;

youfly.com

Διαβάστηκε 846 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2022 22:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.