Σάββατο, 18η Μαίου 2024  7:53 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 18:35

Μεσολόγγι: Ο συνδυασμός "δήμος για τα παιδιά μας" για τον χαρακτηρισμό του Χρήστου Τέγα ως εντεταλμένο όργανο του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη έκπληξη και ταυτόχρονα θλίψη διαβάσαμε, σήμερα 31/12/2021, το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής "Αιχμής" με τίτλο : " Εντεταλμένο όργανο του «Δήμου για τα Παιδιά μας» ο Χρήστος Τέγας;". Ο συντάκτης ξεπέρασε κάθε όριο φαντασίας και κάθε όριο ρίψης λάσπης προς το συνδυασμό μας και τα μέλη του.

Αγαπητέ συντάκτη του δημοσιεύματος και αγαπητή εκδότρια της "Αιχμής"(ηλεκτρονική) ο συνδυασμός μας δεν έχει ανάγκη από φερέφωνα, έχει επικεφαλή, εκφράζει πολιτικό λόγο, ο οποίος είναι ολοφάνερο ότι ενοχλεί και μας δείχνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας ως αντιπολίτευση. Η αστοχία σας σήμερα είναι πέρα από προφανής αφού "ποινικοποιείτε" ένα ολοφάνερο καφέ στο κέντρο της πόλης, απουσία του επικεφαλής μας για να δημιουργήσετε εντυπώσεις.  Σας καλούμε άμεσα να δημοσιεύσετε την απάντησή μας και να προβείτε σε διορθωτικό σχόλιο.

Όσον αφορά στα επίμαχα γεγονότα, από την πρώτη στιγμή γίνεται μια ολοφάνερη προσπάθεια της Δημοτικής αρχής να στρέψει τα φώτα αλλού, μακριά από τα παιδαριώδη και ταυτόχρονα εγκληματικά λάθη στη διαχείριση του Δήμου παίζοντας με την ευαισθησία του κόσμου στα θέματα καταγγελιών όταν η ίδια κάνει βροχηδόν καταγγελίες και στέλνει κόσμο στα δικαστήρια. Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά και ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει πραγματικά αντικειμενική ενημέρωση εκ μέρους της "Αιχμής". Η παράταξή μας δεν επιδιώκει ούτε αποζητά την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής αλλά αυτό δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται και ως αδυναμία. Παρακαλούμε στο μέλλον να είστε πολύ πιο προσεκτικοί στο τι δημοσιεύετε και ειδικά όταν αυτό δεν αφορά ειδήσεις αλλά μυθοπλασίες του εκάστοτε συντάκτη είτε από αμέλεια είτε από δόλο.

Καλή χρονιά!!!

Διαβάστηκε 344 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.