Δευτέρα, 20η Μαίου 2024  2:01 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2021 14:11

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Πιθανή ακόμα και η δίμηνη παράταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχουν πιθανότατα την ευκαιρία να αποπληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2022 οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων – Ζήτημα ημερών η επίσημη ανακοίνωση της παράτασης.

Η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του έτους 2022, κανονικά λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, είναι ζήτημα ημερών πλέον να δοθεί παράταση, και μάλιστα «γενναία».

Πέρυσι είχε χορηγηθεί παράταση έως το τέλος Φεβρουαρίου, κάτι που εξετάζεται να γίνει και φέτος προκειμένου να δοθεί μια μικρή οικονομική ανάσα στα νοικοκυριά που πλήττονται από την ακρίβεια σε σχεδόν όλα τα προϊόντα που έχουν προκαλέσει οι τεράστιες αυξήσεις που καταγράφουν τα καύσιμα και η ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή για την εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι ο διπλασιασμό τους!

«Η εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας είναι έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Θα δούμε αν θα δώσουμε παράταση. Δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμη. Η συνήθεια των παρατάσεων στην Ελλάδα έχει το εξής χαρακτηριστικό: Είναι σαν τους κουραμπιέδες. Μελομακάρονα και κουραμπιέδες τα Χριστούγεννα και παρατάσεις στα Τέλη Κυκλοφορίας», ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης στην εκπομπή «αταίριαστοι».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 541 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.